2777
2789
عنوان

همسرم نماز نمیخونه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6624 بازدید | 36 پست
یه کلیپ از استاد علی اکبر  رافعی پور درباره نماز هست دانلودش کن نشونش بده به نظرم  کار گشا ...

عالی بود الان گوش دادم.کاش منو همسرمم نمازخون بشیم.اراده میکنیم بعد مشکل که پیش میاد فراموش میکنیم

عالی بود الان گوش دادم.کاش منو همسرمم نمازخون بشیم.اراده میکنیم بعد مشکل که پیش میاد فراموش میکنیم

ارادتون و خواستونو تقویت کنید ایشالا نمازخون میشد اوج ارامشو شما و همسرتون حس میکنید فقط یه یا علی بگید شروع کنید فقط  تنبلی نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز همسرتونم کار دارین واقعا؟ این خیلییی شخصیییییه

وقتی  قراره فرزندم ازش الگو برداری کنه  ورفتار  بدش  انقدررو من تاثیر منفی  میذاره دیگه شخصی نیست.درضمن این یکی از معیارهای  من واسه انتخاب  همسر بود.وگرنه بی نماز پولدارهمه جا ریخته

دقیقا مشکل منم هست.اما من بهش اصرار نمیکنم چون نمیخوام زده بشه کم کم و اروم اروم پیش برو من کتاب چیستی و چراهای نماز براش گرفتم ولی فعلا بهش ندادم که بخونه

من خیلی کلیپای استادودانلود میکردم براش ولی مشکل اینجاست حوصله سخنرانی نداره.یعنی هیچکسو قبور نداره ...

سلام.منم دقیقا با موقعیت شمام و به همین مشکل خوردم.تاریخ تاپیکتون مال دو سال پیشه.شما تونستی راه حلی پیدا کنی؟