2777
2789

میخوام اگه کسی هست جزئیات دور دو فرمانه یک فرمانه و ...رو بنویسن لدفا

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازگی ندادم چهارسال پیش گواهینامه گرفتم ولی خیلی آسونه کنار خیابون پارک میکنی راهنما میزنی نگاه میکنی ماشین میاد یا نه دنده یک و دور میزنی ، دور دو فرمونه هم همینه فقط وقتی خیابون کوچیکه یه دنده عقب کوچیک میگیری و میری

من تازگی ندادم چهارسال پیش گواهینامه گرفتم ولی خیلی آسونه کنار خیابون پارک میکنی راهنما میزنی نگاه م ...

اینا رو میدونم ولی مثلا دیدین میگه فرمان و دو دور بچرخان و اینا.جزییاتش مهمه تو امتحان

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 
اینا رو میدونم ولی مثلا دیدین میگه فرمان و دو دور بچرخان و اینا.جزییاتش مهمه تو امتحان

نه مهم نیست افسر به این چیزا کار نداره فقط قوانین رو رعایت کنی راهنما بزنی دور ورتو نگاه کنی کمربند بزنی ، یه موقع هایی بهت میگه پارک کن کنار پله یا سرپیچه باید بگی که اینجا پارک ممنوعه 

نه مهم نیست افسر به این چیزا کار نداره فقط قوانین رو رعایت کنی راهنما بزنی دور ورتو نگاه کنی کمربند ...

آهان ممنون عزیزم.خیلی لطف کردی.فکر کنم تسلط واسشون مهمه.بعد از اینکه گفتم ممنوعه بگم با اجازه و انجام بدم دیگه؟

آره بگو با اجازه  ، تسلط مهمه خاموش نکنی آیینه ها رو نگاه کنی

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

استارتر ازمون ایین نامه سخت بود؟؟؟ازفردامیرم کلاس ازالان استرس گرفتم واس ازمونش😭😭😭😭😭😭😭😭

نه عزیزم من سری اول قبول شدم.

استارتر ازمون ایین نامه سخت بود؟؟؟ازفردامیرم کلاس ازالان استرس گرفتم واس ازمونش😭😭😭😭😭😭😭😭

من که کتاب رو خوندم ولی نرم افزار آزمون آیین نامه هم هست تستاشو هر وقت تونستی بزن کمکت میکنه.ولی من نمیدونستم از بخش فنی هم سوال میاد دوتا سوال ازش اومده بود در مورد ضد یخ و گرم شدن موتور

فقط کتاب خوندی؟؟؟

آره سه چهارتا از آزمونهای نرم افزاری که گفتم هم زدم ولی یکم جوابای تستا نزدیک به همه باید خوب بخونی