بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تازگی ندادم چهارسال پیش گواهینامه گرفتم ولی خیلی آسونه کنار خیابون پارک میکنی راهنما میزنی نگاه میکنی ماشین میاد یا نه دنده یک و دور میزنی ، دور دو فرمونه هم همینه فقط وقتی خیابون کوچیکه یه دنده عقب کوچیک میگیری و میری
اینا رو میدونم ولی مثلا دیدین میگه فرمان و دو دور بچرخان و اینا.جزییاتش مهمه تو امتحان
نه مهم نیست افسر به این چیزا کار نداره فقط قوانین رو رعایت کنی راهنما بزنی دور ورتو نگاه کنی کمربند بزنی ، یه موقع هایی بهت میگه پارک کن کنار پله یا سرپیچه باید بگی که اینجا پارک ممنوعه
من که کتاب رو خوندم ولی نرم افزار آزمون آیین نامه هم هست تستاشو هر وقت تونستی بزن کمکت میکنه.ولی من نمیدونستم از بخش فنی هم سوال میاد دوتا سوال ازش اومده بود در مورد ضد یخ و گرم شدن موتور
این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا