2777
2789
عنوان

کسی هست که به تازگی امتحان عملی رانندگی داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10212 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پارک دوبل هم  از گوشه شیشه عقب  سمت شاگرد چراغ ماشین کناری رو دیدی نگاهت رو میدی به اینه بغل  خودت و  سریع  فرمون رو به سمت چپ دو دور میچرخونی  وقتی از تو اینه دستگیره در عقب  با جدول مماس شد   فرمون رو به سمت  راست برمی گردونی اگه سرعتت زیاد باشه باید سریع بچرخونی اگه سرعتت کم باشه باید خیلی اروم فرمون رو بچرخونی  هماهنگی سرعت و فرمون تو دوبل خیلی مهمه  راهنماهارو هم یادت نره

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

راه اندازی خودرو:

علامت رمزی ش صاکدِرات هست بر وزن صادرات😁

ص:اول صندلی رو تنظیم میکنیم.زیر صندلی برای تنظیم جلو و عقب

کنار صندلی برای پشت سر

آ:تنظیم آیینه ها هست.برای تنظیم اینه داخلی جعبه چراغ ترمز با آیینه مماس.برای تنظیم اینه های بیرونی باید درها تا عقب ماشین دیده بشن.

ک:بستن کمربند ایمنی هست.

د:دنده را خلاص میکنیم.برای این کار پدال کلاج را فشار داده دنده را خلاص میکنیم.

ر:روشن کردن اتومبیل.و زدن راهنمای چپ

(سوییچ استارت با سه حرکت روشن میشه:سوییچ را در جهت عقربه های ساعت میچرخونیم با حرکت اول رادیو و ساعت روشن میشه.با حرکت دوم هشدارهای نمایشگر جلوی ماشین روشن میشه و با حرکت سوم موتور راه اندازی میشه)

آ:آمادگی که برای این کار دنده رو در حالت دنده یک قرار میدیم.

ت:ترمز دستی رو آزاد میکنیم.

وقتی میخواهید شروع به حرکت کنید روی نمایشگر نباید هیچ علامتی روشن باشه.

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 
برای پارک دوبل هم  از گوشه شیشه عقب  سمت شاگرد چراغ ماشین کناری رو دیدی نگاهت رو میدی به ا ...

اینجا که از توی آینه ببینیم دستگیره در عقب با جدول مماس بشه جالب بود.به من گفتن که وقتی چراغ عقب ماشین پارک شده رو از شیشه جلو دیدیم.البته هر دو حالت درسته ولی روش شما هم برام جالب بود امتحانش میکنم

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 
راه اندازی خودرو: علامت رمزی ش صاکدِراه هست بر وزن صادرات😁 ص:اول صندلی رو تنظیم میکنیم.زیر صندلی ...

این قدیمیه  الان  شده  صادرکات

صندلی    اینه    دنده خلاص   روشن کردن   کمربند    اماده حرکت (دنده  یک)    و  ترمز دست  بخوابونی

اینجا که از توی آینه ببینیم دستگیره در عقب با جدول مماس بشه جالب بود.به من گفتن که وقتی چراغ عقب ماش ...

من اینجوری یاد گرفتم  دوبار هم افسر ازم  دوبل رو گرفت که  یه وقت شانسی نبوده باشه   که  هردو خوب شد و  قبول شدم

برای خاموش کردن ماشین هم

تخّدک

ترمز دست بالا

خلاص کردن دنده

خاموش کردن

دنده یک

کمربند باز

در رو با دست راست  باز کنید  و پیاده بشید

خاموش کردن ماشین:

تخدک

اول ایست کامل

ت:ترمز دستی بالا

خ:خلاص کردن دنده

خاموش کردن ماشین

د:قرار دادن در حالت دنده یک

ک:باز کردن کمربند

برای خروج با دست راست دستگیره باز کننده در را گرفته و با دست چپ دستگیره ثابت را گرفته به آیینه ی سمت چپ نگاه میکنیم و پیاده میشیم.

برای خاموش کردن ماشین هم تخّدک ترمز دست بالا خلاص کردن دنده خاموش کردن دنده یک کمربند باز ...

عزیزی خیلی مهربونی ممنون

پارک اِل و یا سنگ چین:از خ اصلی به فرعی مجاز ه.دنده را در حالت دنده عقب قرار میدیم.با فرمان صاف به سمت عقب میریم.برای اینکه مطمئن باشیم داریم صاف حرکت میکنیم جعبه چراغ ترمز راروی لب جدول  تنظیم میکنیم.برای دنده عقب راهنمای سمت راست رو روشن میکنیم و با کنترل کلاج به سمت عقب میاییم.وقتی از سه گوش شیشه ی عقب لبه ی جدول را دیدیم (یا یه کوچولو ازش رد شدیم)فرمان را کاملا به سمت راست قفل میکنیم.سریع.میایم عقب تا ماشین صاف بشه.ایست میکنیم.دو دور فرمان رو باز میکنیم تا ۱۵متر عقب میریم تا پارک ۴۵سانت انجام بدیم

عزیزم الان کسی بار اول قبول نمیکنن.با کوچکترین ایزاد رد میکنن

خیلی بدِ که!آخه برای هر امتحان هم باید ۶۰تومن بدیم