2777
2789
عنوان

چی به سر زندگیم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 39 پست

تعادل روحي ندارن ايشون به نظرمممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برا دانشگاهی که بدون ارزیابی سلامت روانی ایشون بهش مدرک روانشناسی داده 

در مقابل پسرت هم مسئولی شما اون بچه درسته اوتیسمه ولی فقط متفاوته و مشکلات رو کامل درک میکنه 

اگه مطمئنی همسرت میتونه خوب مراقبت کنه ازش بگذار وگرنه اونم فرقی با دخترت نداره

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اره ولش کن برو تا قدرت بیاد دستش نیکی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند وقتی زن زیادی خوب باشه مرد فک میکنه وظیفه ی زن خوب بودنه برای همینم خوبیات به چشمش نمیاد به هر حال اون پدره دختره خودش هست پسرت هم هست بزار وبرو تاببینم اون خانم حاضره به خاطره علاقش به شوهرت دوتابچه را جمع کنه یا فقط میخان هوس بازی وحال وهول کنن بدبخت اون مریضا وادمایی که شوهرت راهنماییشون میکنه بیخود نیست شوهرم مخالفه مشاوره هست بی دلیل نمیگه.

درسته گناه داره  ولی این خانومم گناه داره چون همه ی اعصاب و روانشو  باید بذاره برای اون ب ...

ینی چون شوهرش ب فکرخوشی خودشه وب فکر بچه مریض نیس مادرشم نباید به فکرش باشه وبایدب خودش فک کنه؟

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
همچین آدمی لیاقتش همون زن نازاست مطمئن باش انتقام شمارو خدا میگیره

حرفتون خیلی بی ادبانس ربطی به نازا بودن یا نبودن نداره چرا با دادن این صفت میخوای یه عده خانم دیگروهم زیر سوال ببری ...التماس شعور واقعا!!