2777
2789
عنوان

چی به سر زندگیم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 39 پست

به نظرم بچه هاتو با خودت نبر

اينجوري خيلي خوش به حال شوهرت ميشه

مطمئنم اون خانوم حاضر نميشه سه تا بچه رو كه يكيشونم اوتيسمه نگه داره

اونوقت شوهرت به غلط كردن ميفته ولي اگه با خودت ببري عملاً محيطو براشون مهيا كردي

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین آدمی لیاقتش همون زن نازاست مطمئن باش انتقام شمارو خدا میگیره

نازایی چیزی نیست که آدم بی لیاقت زن نازا نصیبش بشه

بهتره بگید همچین زن زندگی خراب کنی لیاقتشه

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
حرفتون خیلی بی ادبانس ربطی به نازا بودن یا نبودن نداره چرا با دادن این صفت میخوای یه عده خانم دیگروه ...

نازا بودنش رو گفتم که دوستان که نظر میدن لحاظ کنن و نظر بدن مثلا این خانم گفته که بچه دوست داره و اگر لازم بشه نگهشون میداره. 

نازایی چیزی نیست که آدم بی لیاقت زن نازا نصیبش بشه بهتره بگید همچین زن زندگی خراب کنی لیاقتشه

این برداشت شما بود من به خاطر خلاصه کردن اطلاعات این خانم رو اینجور نوشتم. مطلقه  نازا پولدار

ینی چون شوهرش ب فکرخوشی خودشه وب فکر بچه مریض نیس مادرشم نباید به فکرش باشه وبایدب خودش فک کنه؟

من نهایتا بچه هامو میبرم. ولی تا جای مناسبی تهیه کنم زمان میبره.وانگهی سه هفته است که خونه رو ترک نکردم و رضایت به ازدواجشون ندادم و سر طلاق توافقی هم نرفتم. ولی اونا دارن با خیال راحت دل میدن و قلوه میگیرن

من نهایتا بچه هامو میبرم. ولی تا جای مناسبی تهیه کنم زمان میبره.وانگهی سه هفته است که خونه رو ترک نک ...

عزیزم خدا بهت صبر بده وکمکت کنه ایشالا بهترینا نصیب خودتو بچه هات بشه حتماااا بچه هاتوببر اونا هیچ گناهی ندارن 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
این برداشت شما بود من به خاطر خلاصه کردن اطلاعات این خانم رو اینجور نوشتم. مطلقه  نازا پولدار

نه با شما نبودم یکی از خانما عصبانی شد گفت لیاقتش همون نازاست

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون