2777
2789
عنوان

خانوماخواهراعزیزای دل لطفأی لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 46 پست

من صبح تویک تاپیک دیگه گفتم

از آذرماه تا الان20کیلو کم کردم

اراده کن فقط

من پیاده روی میکردم هرروز

برنج ونون روکم کردم

نوشابه قند،شیرینی وسرخ کردنی روحذف کردم این چند ناهه

منم قدم160بود وزنم86

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه نمیتونی بری تو خونه روزی یه ساعت برقص نوشابه سس شیرینیجات برنج و غذاهای چرب اصلاااا نخور یه ...

منم بشقا ب رونصب کردم اول رژیمم

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

دختر خالم قبل از ازدواجش خیلی چاق بود بعد از ازدواجشم شوهرش اصلا نمیگفت لاغر کن همینجور چتق تر شد الان که برا بچه دار شدن به مشکل خورده با یه رژیم سی کیلو کم کرد مم بعد سه ماه دیدمش بخدا هنگ بودم رژیمشم فک کنم دم نوش و اینا بود

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
خیلی بی عرضه ام حالم داره ازخودم بهم میخوره همین ک ی بستنی پفکی پیتزایی فالوده ای چیزی می بینم شل می ...

ماهی یباریکی ازایناروبذارجایزه کاهش وزنتُ بخور؛هله هوله نخرکه دم دستت نباشه؛خییلیی هوس کردی کوچکترینشوبگیربیارباهم دیگه بخورین که زیاده روی نکنی؛رژیم نخوردن نیست درست خوردنِ

ایشالا موقق باشی عزیزم

ممنونم 20کیلوکم کردم از اولش تا الان

خیلی بی عرضه ام حالم داره ازخودم بهم میخوره همین ک ی بستنی پفکی پیتزایی فالوده ای چیزی می بینم شل می ...

اوووه اینجوری که عمراا لاغر کنی فقط خودتو با سالاد و میده سیر کن همیشه یه کاسه سالاد با آبلیمو تو یخچال داشته باش میوه هم مرتب بخور هم معدت پر میشه هم پوستت بعد از لاغری شل و خراب نمیشه

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه

توی خونه البته اگه آپارتمانی نیس بدو روزی نیم ساعت، از ده دقیقه شروع کن و کم کم برسون به نیم ساعت .وقتایی که بچت خوابه. 

من خودم یه بار اضافه وزن زیادی داشتم که فقط و فقط با دوییدن توی اتاق بیست متری حدود هجده کیلو کم کردم. برای اینکه سرگیجه نگیری تویه فضای کوچیک بحالت هشت انگلیسی بدو .دور اتاق نچرخ.