2777
2789
معلول باشه،من خودمم معلولم!خیلی هم موفقم و کاملا شبیه مردم عادی.از این دیدی که در مورد معلولها متنفر ...

عزیزم خدا رو شکر که شما موفق هستین و واقعا خوشحالم ولی خب حقیقتا فرهنگ مردممون خیلی در برخورد با معلولین پایینه....شما تصور کن طرف قدش کوتاهه و یا دماغش بزرگه چقدر تو جامعه مورد تمسخر قرار میگیره ...بعدم میگیم چرا عمل های زیبایی در ایران ببشتر از همه دنیاست؟ ..حالا معلولیت های دیگه بکنار.....منم تا حالا نگفتم ولی یکی از نزدیکانم معلول هست و واقعا مردم جامعه در این مورد خیلی بد و بی فرهنگن....

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ک از سرپیاز تعریف میکنم دلم خیلی پره دیشب بعداز سیزده سال بازم دختر زابودنم رو کوبیدن سرم😭😭 ...

منم دخترزام 😊

دخترزا بودن انگ نیست که بخوان بکوبن سرت عزیزدلم 

الان دخترت معلوله؟

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
توی اوایل شش ماهگی بهم گفتن ک دخترم هم مننگومیوسل هستش ک ی مشکل نخاعی و مغزی هست وهم توی سرش تومور ...

واااای عزیزمممم😭😭😭😭😭خیلی سخت ودرداوره 

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
تو چرا....؟من معلولم و طعنه تا دلت بخواد شنیدم،ولی نذاشتم جلوم رو بگیره.نگران نباش.

سیاهچاله جون واقعا راست میگی؟عزیزم خیلی ناراخت شدم.اما واقعا روحیه و اعتماد به نفستو تحسین میکنم.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
ببخشید ک از سرپیاز تعریف میکنم دلم خیلی پره دیشب بعداز سیزده سال بازم دختر زابودنم رو کوبیدن سرم😭😭 ...

عزیزم اصطلاح دختر زا بودن اصلا معنی نداره که براتون درست کردن !!
دختر و پسر بودن بچه فقط به پدر بچه مربوطه
چون زن فقط کروموزوم ایکس که جنسیت مونث هست داره
ولی مرد هم کروموزوم ایکس داره هم وای یعنی هم جنسیت مونث هم مذکر

حالا اسپرم هایی که جنسیت از یک نوع خاص دارن تو بعضی مردا نسبتا برابره تو بعضی ها یه نوعش بیشتره
تو معضی مردا یه نوع جنسیت اصلا وجود نداره!!
لطفا اینو تو سر خانواده همسر فرو کن تا وقتی سوادش رو ندارن حرف نزنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ازمايش ژنتيك من رفتم تو شهرك غرب دكتر كريمي نژاد گفت قبل بارداري فقط يه سري ازمايشات ميگيرن كه كمبود ...

وای ترس انداختی به جونم 😢

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
عزیزم خدا رو شکر که شما موفق هستین و واقعا خوشحالم ولی خب حقیقتا فرهنگ مردممون خیلی در برخورد با معل ...

خودم تجربه دارم.دام خیلی گرفته،باور کن من از هوش و چهره و اینها از بیشتر دور بریهام بالترم(تعریف از خود نباشه)ولی کلی تحقیر سدم و درد کشیدم،اگه خانوادم پشتم نبودن همون اول خورد میشدم و از همهچی دست میکشیدم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست