2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فامیل نبودیم هفت پشت غریبه بودیم استرس ندلشته باشین توکلتون بخدا باشع و پیش دکتر خوب برین وهمه آ ...

الان چند سالشه؟؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آزمایش دادند گفته مشکلی پیش نمیاد ولی خب دل آدم قرص نمیشه که 

ان شا الله که بچه سالم وصالح گیرشون میاد خواهر مهربون غصه نخور عزیزم😘

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
عزیزم کاش  ازمایش ژنتیک میدادن

ازمايش ژنتيك من رفتم تو شهرك غرب دكتر كريمي نژاد گفت قبل بارداري فقط يه سري ازمايشات ميگيرن كه كمبود ويتامين نداشته باشي و اصلا مشخص نميكنه

ببخشید ک از سرپیاز تعریف میکنم دلم خیلی پره دیشب بعداز سیزده سال بازم دختر زابودنم رو کوبیدن سرم😭😭 ...

عقب افتاده ها نمیدونن جنسیت با مرده

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ببخشید ک از سرپیاز تعریف میکنم دلم خیلی پره دیشب بعداز سیزده سال بازم دختر زابودنم رو کوبیدن سرم😭😭 ...

غصه نخور گلم مشکل از فهم شعور دیگرانه.دختر و پسر نداره.بچه باید خوب تربیت بشه.اگر نه میشه انگل جامعه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تو چرا....؟من معلولم و طعنه تا دلت بخواد شنیدم،ولی نذاشتم جلوم رو بگیره.نگران نباش.

حالا آدمای معمولی و عادی چه گلی (gol) به سرشون زدن؟ همشون مفت مفت میگردن تا بقیه رو مسخره کنن یا یه متلکی چیزی بار بقیه  کنن.به خدا