2777
2789
منم خيليي مطالعه كردم تو اين زمينه و كاملا معتقدم  تا حالا چه خواسته اي تو زندگي جذب كردي ...

من خودم خ اثرها دیدم ازش... مثلا یه استاد داشتیم از اون بداخلاقای سخت گیر با اینکه خیلیییی سخت گیر بو و الانم که از اون سالها میگذره باز  هم میل به خفه کردنش دارم😂😂😂 تونستم نمره ی خوبی رو بگیرم البته از نظر خودم اونسال با اون مادر فولاد زره ۱۸.۵ شدم بالاخره ... 

من برای خ کارا کمک گرفتم از کائنات و قانون جذب ...و جواب هم گرفتم..‌راستش از اول به این چیزا اعتقادی نداشتم ..مامانم خ پیگیرش بود ولی و کم کم منم جذب شدم.

من خودم خ اثرها دیدم ازش... مثلا یه استاد داشتیم از اون بداخلاقای سخت گیر با اینکه خیلیییی سخت گیر ب ...

شاید خیلیا مسخرم کنن و یا بگن ربطی به جذب نداشته ولی من خودم قبول دارم تو این موضوع کمکم کرد‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باتلقین رفتم سرجلسه نخونده بو م بهتراز چسزی بود که فکرمیردم!حالا تا نتایج توکل بخدا

عين من

منم حسم ميگه قبول ميشم 

نتايج كي مياد؟

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️