2777
2789
عنوان

سه قلو باردار شدم ولی تو برزخم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شوهرت اینجا مهم نیست ببین دکترت چی میگه

خدای نکرده  برای خودت ،بچه ها اتفاقی نیفته با نظر دکتر برو حتی اگه خدای نکرده یکیشو سقط کنی عذاب وجدان نمی گیری

پس عاقلانه تصمیم بگیر وپاش هرچی شد وایستا،چون تو از آینده خبر نداری براساس شرایطت امروز تصمیم میگیری پس مورد سرزنش در آینده نیستی ومسوولیت چیزی روکه تو نمی دونی با تونیست

ولی تاپیک ایشون موقعه مزه پرونی نبود یادبگیریم،بعضی چیزارو

عه جمع جمع کولراست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اون دوتای دیگم بچمه اگه همشو از دست بدم راهی تیمارستان میشم که

به نظر من با خود خدا معامله کن

نگهش دار از خدا سلامتی بخواه برای هر سه شون

هر کیو دیدم سقط کرده بعدش دچار گرفتاری و مشکلات تموم نشدنی شده

یعنی چی تو وسط حال بد من چرت و پرت میگی

ناراحت نشو عزیزم برات خطر داره.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

نظر شوهرت اینجا مهم نیست ببین دکترت چی میگهخدای نکرده برای خودت ،بچه ها اتفاقی نیفته با نظر دکتر بر ...

حس مادرانه ام میگه یکیشو ریداکت کن 

سه تا دکترم همینو گفتن 

تنها چیزی که مانعم میشه اینه که اون دوتا نمونن و یه عمر سرزنشم کنن که خودت کردی با خودت 

به نظر من با خود خدا معامله کننگهش دار از خدا سلامتی بخواه برای هر سه شونهر کیو دیدم سقط کرده بعدش د ...

اخه این سقط با بقیه سقط ها فرق داره 

این سقط برای سلامتی اون دوتاست حتی من رحم خودمم برام مهم نیست بهش فکر نمیکنم از رو دوست نداشتن که نمیخام اینکارو کنم خدا خودش ته دل مارو میدونه