2777
2789
عنوان

عمل بینی

354 بازدید | 40 پست

سلام من دو روزه عمل کردم بینیم رو استخونی بود کل صورتم ورم کرده و حس میکنم بخیه پره بینیم بد زده شده چون هم خیلی از بیرون زیاد زده شده هم اینکه یکیش کمتره یکیش بیشتر بعدم فاصله لب و بینیم انگار خیلی زیاده مادرشوهرم میگه اینجوری نمیمونه نگرانم اونای که تجربه دارن بیان کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نمیمونه چقد مادر شوهرت فهمیدس افرین

اخه برادرش عمل کرده دماغمو شوهرم و خواهرشوهرمم عمل کردن پیشش من یخورده ورم سر و صورتم غیر عادیه چشمام از ورم کیپ شده

سلام شما تجربه عمل دارین

اوووووه چقدر زود داری نتیجه گیری میکنی بینی تا یکسال جا نمیافته یک روز کوچیکه یک روز بزرگ یک روز به نظر کجه..یک روز صاف و سر بالا...یک روز ورم داره...من بینبم رو که عمل کرده بودم اومدم خونه گریه کردم گفتم بینیه گرررد به صورت من نمیاد چرا مدلش اینجوریه..تازه بعد از چند ماه جا افتاد اما تا یکسال هر روز بازی در میاره🤣

اخه برادرش عمل کرده دماغمو شوهرم و خواهرشوهرمم عمل کردن پیشش من یخورده ورم سر و صورتم غیر عادیه چشما ...

من خودم اصلا كبود نشد و ورم هم نكرد صورتم 

ولي موضوع غير طبيعي نيست 

اصلا الان بينيت رو نگاه نكن 

تا ١ سال هنوز يكم ورم رو داره بيني 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اخه برادرش عمل کرده دماغمو شوهرم و خواهرشوهرمم عمل کردن پیشش من یخورده ورم سر و صورتم غیر عادیه چشما ...

من با خواهرم رفتم که دکتر تامپون ها رو از بینیم خارج کنه...انقدر ورم کرده بودم از مطب که اومدن تو سالن خواهرم منو نشناخت ...همش میگفتن همراه ایشون کیه...نگاه میکرد نمیومد طرفم🤣کمپوت آناناس زیاد بخور..کمپرس آب سردم بزار..نه که کمپوت گاز بزنی ها میکسش کنن برات