2777
2789
عنوان

با این حس لعنتی چی کار کنم روانی شدم بچه میخوااام ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست
پس یعنی میگی تفاوت سنی ۶ سال خوبه عزیزم؟ای جونم زنده باشن گل پسرات

اره منکه راضیم باخیال راحت حموم میرم یاکارای خونه میکنم یاوقتی میخوابم هواشوداره باهم میشینن غذامیخورن کاربه منم ندارن البته دعوامیکنن چون پسرکوچیکم ۲ساله شه هرچی میخواداینم میگه خطرناک بهس نمیده گریه میکنه درکل خوبه من راضیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه اینجوری هم بچه ات تنهاست هم خودت دوس داری حامله بشی بعد پشیمون میشی ؛ میتونی یه شش ماه صبر ک ...

ممنونم گلم از راهنماییت همتون خیلی ارومم کردین هر چند توقع داشتم بیستر بیان نظر بدن ولی اینجا تاپبکهای سر کاری بیشتر طرفدار داره انگار   پس شما هم میگین چند ماه دیگه صبر کنم بعد بیارم اره واقعا مبترسم پشیمون بشم نیارم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ممنونم گلم از راهنماییت همتون خیلی ارومم کردین هر چند توقع داشتم بیستر بیان نظر بدن ولی اینجا تاپبکه ...

این چندمدت برودکترخودتوتقویت کن عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی 

ولی در کل به نظرم بیار لوله هاتو نبند

اره خیلی ریسکه میدونم گلم از بس بهم فشار اوند یه مدت طولانی رژیم دختر داشتم و نگرانی نگرونی و این چیزا هم بود یهو قاطی کردم دیگه

اره منکه راضیم باخیال راحت حموم میرم یاکارای خونه میکنم یاوقتی میخوابم هواشوداره باهم میشینن غذامیخو ...

اخی عزیزم ماشالا بهشون خدا حفظشون کنه براتون چقدر عالیی

این چندمدت برودکترخودتوتقویت کن عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی 

قربونت عزیزم ساحل جان یه دنیا ممنونم خیلی ارومم کردی انشالا خدا بهترینهارو برات بیاره واقعا احتیاج به همدردی داشتم

یه دونه اینجوری هم بچه ات تنهاست هم خودت دوس داری حامله بشی بعد پشیمون میشی ؛ میتونی یه شش ماه صبر ک ...

ساینا جان از شما هم ممنونم خیلیی خیر ببینید تو زندگیتون واقعا ارومم کردین گلم

ساینا جان از شما هم ممنونم خیلیی خیر ببینید تو زندگیتون واقعا ارومم کردین گلم

ممنون از دعای خیرت عزیزم ان شاالله بهترین ها هم واسه شما رقم بخوره

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

مامیساسی اگه واقعا میتونی تو این اوضاع مملکت ک خودتم میدونی بچه دوم رو تامین مالی کنی خب بیار. جدا ازینکه فردامون معلوم نیس جنگه یا خشکسالی و قحطی. خودت بهتر میدونی عزیزم. من ب شخصه منصرف شدم. چون نمیتونیم خرج دوتا بچه رو بدیم واقعا فعلا.تا بعد ببینیم بهتر میشه یا بدتر. بنظرم فعلا یکم صبر کن بعدا تصمیم بگیر