2777
2789
عنوان

اگ جای من بودین چیکار میکردین؟؟

381 بازدید | 45 پست

اونروز رفتم سونو مثلا چک کنم خودمو اخه بعد پریودیام زیر دلم خیلی درد میگرفت..بالای خط سزارینم بود،من ی بچه دارم..بعد در کمال ناباوری گفت عمل باید بکنی خیلی ترسیدم و گریه کردم..جواب نشون دکتر زنان دادم فکر کردم کیست با فیبرم بعد گفت اره عمل لازم داری..دوباره ی جا دیگ رفتم سونو داخلی گرفتم خداروشکر رحمم سالم بود..گفت از عوارض سزارین ی توده رو جای عملم درست شده ک اندازه ی فندق تقریبا..بعد هر دوتا دکتر گفتن ک اولین راه حل اینه ک بچه دوم بیاری چون رشدش تو بارداری تقریبا ۰ بعد سر سزارینت اینم پاکسازی کنی..یا نه همین الان برو عمل 😭😭البته گفت رشدشم کمه وایسا دو ماه دیگ سونو بده بعد...حالا موندم چ کنم اصلا آمادگی بچه اوردن ندارم تو این زمونه خراب چطور بیارم بچه..از اتاق عمل میترسم..بچه اولم ۳سال و ۶ماهشه..سردرگمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عمل کن بچه نیار من بودم عمل میکردم

یعنی برم عمل..اخه میترسم بعد چند مدت دوباره بچه بخوایم ...میدونی همش ترس بیهوشی دارمم.نمیدونم چرخ بیهوشی قبلیم بد بود اصلا یادش میفتم عصبی میشم

اگه بچه بیاری فقط یه عمل انجام میدی،اگرم عمل کنی مجبوری دوتا عمل کنی یکی الان یکیم واسه اوردن بچه دوم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
اگه بچه بیاری فقط یه عمل انجام میدی،اگرم عمل کنی مجبوری دوتا عمل کنی یکی الان یکیم واسه اوردن بچه دو ...

دکترم برا همین بهم گفت ک فاصله سنی بچت خوبه.بچه بیار ک ی دفه شکمت باز بشه😢

دکترم برا همین بهم گفت ک فاصله سنی بچت خوبه.بچه بیار ک ی دفه شکمت باز بشه😢

اره بابا بیار خدا بزرگه خودش روزیشو میرسونع

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
اره فک‌کنم همینه..اما داخل رحم نیست..اگ داخل رحم بود ک الان زیر تیغ بودم شرایط اون سختتره

اندومتریوز ینی اینکه بافت رحم جایی غیر از رحم رشد کنه،نکران نباش،خیلیا رو دیدم که اینجوری شدن،قرصای پروژسترون دار خوبه،دکترت نداده؟

حتما نباید که حامله بشی،سویا نخور،غصه هم نخور