اونروز رفتم سونو مثلا چک کنم خودمو اخه بعد پریودیام زیر دلم خیلی درد میگرفت..بالای خط سزارینم بود،من ی بچه دارم..بعد در کمال ناباوری گفت عمل باید بکنی خیلی ترسیدم و گریه کردم..جواب نشون دکتر زنان دادم فکر کردم کیست با فیبرم بعد گفت اره عمل لازم داری..دوباره ی جا دیگ رفتم سونو داخلی گرفتم خداروشکر رحمم سالم بود..گفت از عوارض سزارین ی توده رو جای عملم درست شده ک اندازه ی فندق تقریبا..بعد هر دوتا دکتر گفتن ک اولین راه حل اینه ک بچه دوم بیاری چون رشدش تو بارداری تقریبا ۰ بعد سر سزارینت اینم پاکسازی کنی..یا نه همین الان برو عمل 😭😭البته گفت رشدشم کمه وایسا دو ماه دیگ سونو بده بعد...حالا موندم چ کنم اصلا آمادگی بچه اوردن ندارم تو این زمونه خراب چطور بیارم بچه..از اتاق عمل میترسم..بچه اولم ۳سال و ۶ماهشه..سردرگمم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم سویا نخور.چون استروژن گیاهی داره و شاید باعث بشه رشدش زیاد بشه.
وای من چقدر سویا زیاد داخل ماکارونی میریختم..البته کم هم درست میکنم شاید دو یا ۳بار در ماه..خوب اگ عمل نکنم حالا چی میشه خیلی پخش میشههه..دکترم گفت رشدس خیلی کمه
فقط دو بسته کپسول دادگفت تو پر یو دی بهور ک دردت کم بشه..گفتم رژیم غذایی دارم گفت نه
اندومتریوز نیست عزیز
مشکل شما به خاطره سزارینِ، اندومتریوز یه چیز دیگهست...اگه شرایط مالیتون جوریه که میتونین از پس هزینهها بربیاین، بچه دوم بیار، وگرنه زودتر عمل کن راحت شی
اندومتریوز نیست عزیز مشکل شما به خاطره سزارینِ، اندومتریوز یه چیز دیگهست...اگه شرایط مالیتون جوریه ...
خوب داخل سونو این اسم اوردن..اما خوب من شب تا صبح تو نت بودم و ایقدر گریه کردم ک نگو.بعد صبحش دکتر خیلی بهم خندید گفت اسمش اینه اما اون نیست ک داخل رحمه..گفت جیز خاصی نیست حتی جراح عمومی باید عملت بکنه..نمیدونم از عمل میترسم