2777
2789
عنوان

اگ جای من بودین چیکار میکردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندومتریوز ینی اینکه بافت رحم جایی غیر از رحم رشد کنه،نکران نباش،خیلیا رو دیدم که اینجوری شدن،قرصای ...

فقط دو بسته کپسول دادگفت تو پر یو دی بهور ک دردت کم بشه..گفتم رژیم غذایی دارم گفت نه

بنظرم سویا نخور.چون استروژن گیاهی داره و شاید باعث بشه رشدش زیاد بشه.

وای من چقدر سویا زیاد داخل ماکارونی میریختم..البته کم هم درست میکنم شاید دو یا ۳بار در ماه..خوب اگ عمل نکنم حالا چی میشه خیلی پخش میشههه..دکترم گفت رشدس خیلی کمه

یکی از اقوام ما معلمه،اینطور شده ، حدود ۴۰ سال سن داره و ۳ تا بچه که دختر اولشم زود شوهر داده داماد داره 

حالا دکتر بش گفته بچه دار شو با زایمان عملتم انجام بدیم داره واقعا به بچه دار شدن فکر میکنه

اندومتریوز ینی اینکه بافت رحم جایی غیر از رحم رشد کنه،نکران نباش،خیلیا رو دیدم که اینجوری شدن،قرصای ...

بخدا شانس ندارمم.شهر خودمون سزارینم نکرد رفتم جای دیگ ۳و خوردی شد اون موقع حالا این بلا سرم اومد..حالا کجا رشد کردی رحم 

فقط دو بسته کپسول دادگفت تو پر یو دی بهور ک دردت کم بشه..گفتم رژیم غذایی دارم گفت نه

اندومتریوز نیست عزیز

مشکل شما به خاطره سزارینِ، اندومتریوز یه چیز دیگه‌ست...اگه شرایط مالیتون جوریه که میتونین از پس هزینه‌ها بربیاین، بچه دوم بیار، وگرنه زودتر عمل کن راحت شی

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
یکی از اقوام ما معلمه،اینطور شده ، حدود ۴۰ سال سن داره و ۳ تا بچه که دختر اولشم زود شوهر داده داماد ...

واای خو اون برا چیشه خوب بگو برو عمل کن..شاید تو رحمشه اون

اندومتریوز نیست عزیز مشکل شما به خاطره سزارینِ، اندومتریوز یه چیز دیگه‌ست...اگه شرایط مالیتون جوریه ...

خوب داخل سونو این اسم اوردن..اما خوب من شب تا صبح تو نت بودم و ایقدر گریه کردم ک نگو.بعد صبحش دکتر خیلی بهم خندید گفت اسمش اینه اما اون نیست ک داخل رحمه..گفت جیز خاصی نیست حتی جراح عمومی باید عملت بکنه..نمیدونم از عمل میترسم 

اندومتریوز نیست عزیز مشکل شما به خاطره سزارینِ، اندومتریوز یه چیز دیگه‌ست...اگه شرایط مالیتون جوریه ...

والا ی واحد اپارتمان و ی پراید داریم اما با ای وجود میگم بچه دوم تو این زمانه ظلمه ک بیاریش 

با شوهرم حرف میزنم میگ سلامتیت مهمه فعلا عمل کن اذیت نشی..منم گفتم چطور الان عمل کنم بعد دوباره بچه ...

اگر واقعا دیگه بچه نخواهی خواست ، برو عمل.

اما اگر بالاخره بچه دوم خواهی خواست ، سن بچت خوبه برا اقدام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار