2777
2789

من صب یه تاپیک زدم درمورد شرایط سرپرستی از بهزیستی. یه عده اومدن کارگاه بازی دراوردن و هرچی دلشون خواست به من گفتن ،متاسفانه تاپیکم واسه خودم باز نمیشد که جوابشونو بدم. 

با بیرحمی گفتن اگه بچه دار نمیشی چرا تیکر بارداری داری و چند روز پیش گفتی همسرم از جنسیت بچم خوشحال نشد ،فقط میخوام بگم واقعا ظالمانست با مادری که بچشو تازه از دست داده اینجوری حرف بزنین. 

من چند روز قبل از تاپیک جنسیت بچه رو فهمیده بودم ،پنجشنبه قبل با ابریزش رفتم سونو گفتن مایع دور جنین نرماله ،تست امینوشور دادم منفی بود ولی باز ابریزش داشتم. گفتم یه هفته بعد تکرار کن،سه شنبه رفتم تکرار کردم گغتم اب دور جنین نصف شده و سریع برو بیمارستان ،اونجا تست امینوشور مثبت شد،گفتن چون اب دورش خیلی کمه شاید یه درصد زنده بمونه متاسفانه تا فردا اگه باز کم بشه باید ختم بارداری بدیم ،فردا معاینم کردن و گغتن دهانه رحمت درحال باز شدنه و با توجه به اینکه پساری و سرکلاژ داشتم گفتن اگه فشار بیاره ممکنه رحمت پاره بشه ،با باز کردم اونا کیسه ابم تقریبا خالی شد و ختم بارداری دادن ولی چون یکم از اب مونده جنین هنوز زندست ،واسه همین گفتن تا زندست نمیتونیم بهت قرص و دارو برای سقط بدیم ،چند روز صبر کن که قلبش از کار بیوفته. و من همچنان منتظرم پاره تنم ازم جدا بشه. تو این روزا وقت نکردم تیکر و تاپیکای بارداریمو پاک کنم. با شوهرم که صحبت کردم تصمیم گرفتیم بعد تموم شدن این قضیه بریم بهزیستی چون بعد 4تا سقطه وحشتناک دیگه توان باردار شدن دوباره رو ندارم. واسه همین گفتم با شما مشورت کنم ولی فکر نمیکردم انقدر مورد قضاوت و بی رحمی قرار بگیرم. اونایی که بهت تهمت زدین من بخشیدمتون ولی بدونین شکستنه دله یه مادره دل شکسته توان سختی داره. 

من حتی حاضرم واسه اینکه ثابت کنم حرفامو عکس سونو اخرمو بفرستم و وقتی بچه سقط شد عکس  نامه بیمارستانو بفرستم. منکه به خودم شک ندارم 

فقط ممکنه بازم نتونم باز کنم تاپیکمو اگه جواب ندادم هرکی شک داره پیام خصوصی بده واسش بفرستم 

خواهش میکنم انقد راحت دل همو نشکنیم 

عزیزم واقعا متاسف شدم واست😟😟😟😟عزیزم از بهزیستی بگیر هم شما صاحب بچه میشین و هم یه بچه پدر و مادر پیدا می کنه. مطمئن باش خیر و برکتشو می بینین تو زندگیتون

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم.خدابه دلت صبربده 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

عزیزم من تابپیک قبلی تون رو ندیدم  ولی دلیلی نداره که ثابتش کنی  حتی اگه بچه هم داشته باشی وبه خاطر روحیه ی خیر خواهانه ت بری سرپرستی یه بچه رو بگیری  خیلی خیلی باحالی دمت گرم عزیزم   ناراحت شدم که این اتفاق برات افتاده مطمئنا الان هیچ کس اندازه تو ناراحت نیست امیدوارم هر چه سریعتر به روزای خوب برگردی

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

عزیزم من تو تاپیک قبلیت بودم و بخاطر تناقضاتی که توی اون تاپیک و تاپیکهای قبلیت بود و اینکه جواب کامنتها رو نمیدادی متاسفانه فکر کردم سر کار هستیم....

و حتما با این شرایط بهم حق میدی که فکر کردم سر کار هستیم...

من خودم یه مشکل خییییییلی بزرگ دارم و واقعا اعصاب و حوصله بازی شدن با احساساتم رو ندارم

بارها تو این سایت واسه خیلیا اشک ریختم و غصه خوردم و بعد هم فهمیدم سر کاری بوده....

به هرحال واقعا از شرایطت ناراحت شدم و امیدوارم هرچی صلاحته واست پیش بیاد و ازت عذرخواهی میکنم

😗😗🎀🎀

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم من تابپیک قبلی تون رو ندیدم  ولی دلیلی نداره که ثابتش کنی  حتی اگه بچه هم داشته باشی ...

نمیدونم چرا بعضیا انقد راحت هرچی دوس دارن میگن ،به من گفتن روانیه دروغگو😖😖😖

عزیزم ناراحت نشو رفتار بعضی ها تو سایت واقعا جوریه ک گند زده ب بقیه😍😍😍😍😍

ناراحتم ولی میبخشم ،من خودم کم غصه ندارم الان دیگه واقعا کشش حرفای الکی رو ندارم

عزیزم من تو تاپیک قبلیت بودم و بخاطر تناقضاتی که توی اون تاپیک و تاپیکهای قبلیت بود و اینکه جواب کام ...

بخشیدمت عزیزم ولی تا حرفای کسی رو کامل نشنیدی قضاوت نکن