من صب یه تاپیک زدم درمورد شرایط سرپرستی از بهزیستی. یه عده اومدن کارگاه بازی دراوردن و هرچی دلشون خواست به من گفتن ،متاسفانه تاپیکم واسه خودم باز نمیشد که جوابشونو بدم.
با بیرحمی گفتن اگه بچه دار نمیشی چرا تیکر بارداری داری و چند روز پیش گفتی همسرم از جنسیت بچم خوشحال نشد ،فقط میخوام بگم واقعا ظالمانست با مادری که بچشو تازه از دست داده اینجوری حرف بزنین.
من چند روز قبل از تاپیک جنسیت بچه رو فهمیده بودم ،پنجشنبه قبل با ابریزش رفتم سونو گفتن مایع دور جنین نرماله ،تست امینوشور دادم منفی بود ولی باز ابریزش داشتم. گفتم یه هفته بعد تکرار کن،سه شنبه رفتم تکرار کردم گغتم اب دور جنین نصف شده و سریع برو بیمارستان ،اونجا تست امینوشور مثبت شد،گفتن چون اب دورش خیلی کمه شاید یه درصد زنده بمونه متاسفانه تا فردا اگه باز کم بشه باید ختم بارداری بدیم ،فردا معاینم کردن و گغتن دهانه رحمت درحال باز شدنه و با توجه به اینکه پساری و سرکلاژ داشتم گفتن اگه فشار بیاره ممکنه رحمت پاره بشه ،با باز کردم اونا کیسه ابم تقریبا خالی شد و ختم بارداری دادن ولی چون یکم از اب مونده جنین هنوز زندست ،واسه همین گفتن تا زندست نمیتونیم بهت قرص و دارو برای سقط بدیم ،چند روز صبر کن که قلبش از کار بیوفته. و من همچنان منتظرم پاره تنم ازم جدا بشه. تو این روزا وقت نکردم تیکر و تاپیکای بارداریمو پاک کنم. با شوهرم که صحبت کردم تصمیم گرفتیم بعد تموم شدن این قضیه بریم بهزیستی چون بعد 4تا سقطه وحشتناک دیگه توان باردار شدن دوباره رو ندارم. واسه همین گفتم با شما مشورت کنم ولی فکر نمیکردم انقدر مورد قضاوت و بی رحمی قرار بگیرم. اونایی که بهت تهمت زدین من بخشیدمتون ولی بدونین شکستنه دله یه مادره دل شکسته توان سختی داره.
من حتی حاضرم واسه اینکه ثابت کنم حرفامو عکس سونو اخرمو بفرستم و وقتی بچه سقط شد عکس نامه بیمارستانو بفرستم. منکه به خودم شک ندارم
فقط ممکنه بازم نتونم باز کنم تاپیکمو اگه جواب ندادم هرکی شک داره پیام خصوصی بده واسش بفرستم
خواهش میکنم انقد راحت دل همو نشکنیم