2777
2789
عنوان

جان گفتن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 59 پست

تازه شوهرم عادت داره به من ميگه قربون  چشمات يه چندباري تلفني ك با مشترياش صحبت ميكرد موقع خداحافظي بهشون ميگفت قربون چشات خداحافظ

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای واقعا میگفت😂😂😂😂😂😂

بخدا میگف منم حساس میگفت ب کی میگی دوست دارم😑 اخر دیگه برد جلو مغازه دوستش گفت اینه و این کارارو برامون کرده و اینا.ولی انقد قهر کردم دوست دارم نمیگه😂 

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
شوهر منم ميگه ولي من ناراحت نميشم چون تيكه كلام كاريشه حساس نباش چون خودت اذيت ميشي فقط 

اذیت که بخاطر کاراش میشم  خیلی عذاب میکشم  دست خودم نی دوسش دارم دلم نمیخواد از دستش بدم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

بازاون طفلک فقط میگه جانم من علاوه براین عادت دارم به همه میگم فداتشم😐😐😐😑😑😑 تاحالا بیشترازصدبار به مردا مخصوصا دوستای شوهرم وپسرای فامیل گفتم فداتشم😓😓 خدایی خیلی ضایعس!!!

بخدا خیلی اعصابم خورد میشه بهش میگم گوش نمیده میگه من از قصد نمیگم

انقد حساسیت از خودت نشون نده لحن جانم گفتنا با هم فرق داره مثلا به تو با علاقه میگه جانم با بقیه با لحن دیگه ای میگه

بازاون طفلک فقط میگه جانم من علاوه براین عادت دارم به همه میگم فداتشم😐😐😐😑😑😑 تاحالا بیشترازصدبا ...

آره منم همینطور تازه حرفاشون برام جالب باشه میگم الهییییی عززززیززززم به همین لهن