الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشهد که فک کن حساستر باشن رو این مسائل به صنفشون زنگ بزن دیدی جواب نداد با چندتا از این خانما در و همسایه مدام زنگ بزنید بالاخره راحت میتونید بیرونش کنید از محله
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
همش دارم چشم پوشی میکنم و ندید میگیرم و میگم ایشالله ک چیزی نیست
خیلیم خوب نیست چشم پوشی کنی عزیزم من موافق برو اوردن همسر نیستم چون میخای زندگی کنی خوب نیست حرمتا بریزه ولی زیرکانه جلو برو و زنه رو از اونجا دور کن
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
البته یه فکری به ذهنم رسید اینکه به صاب خونمون ک صاحب مغازه اونم هست+مغازه ما بهش بگم اونو عذرشو بخ ...
من فکر میکنم قبول کنه چون شما برای زندگیت داری تلاش میکنی و ی نوزاد داری.الان زنایی که برای نگهداشتن زندگیشون بجنگن کمن والا مردمم ببینن این رفتارتو کمکت میکنن
ابروش نمیره تو بگو اون خانم خیلی پیله کرده به همسرم و پوشش مناسب نیستو من نگرانم
جلو همسرت بگیر حتی با سر و صدا کردن همین ک میدونی شماره هم دیگ دارن ی مدرک بزرگ دلیلی نداره دوتا نامحرم باهم در ارتباط باشن از حرفم ناراحت نشو ولی میگی اون زنه یجورایی خرابه و مدام کرم میریزه پس تو شوهرت جمع کن دست بجونبون ک تا دیر نشده