2777
2789

با شوهرم هربار  رو موتور درحال حرکتیم  چ خانم  بی حجاب  چ نیمه  حجاب رد میشد   هم نگاه میکرد  در حین حرکت هم با چشماش و سرش تا حدودی دنبال میکرد   دیروز  بیرون بودیم همین برنامه شد با این وجود ک چن بار ازش خیانت دیدم  بهش گفتم حواست ب رانندگیت باشه  ن زنای مردم  بهش برخورد گفت ینی تو میگی چشمم دنبال زنای مردم؟؟؟ بنظر شما   چرا  همش شوهرم  چشاش میچرخه و فک میکنه من نفهممم  و  نباید  اخطار بدم  دید بد  شد  گف از سرکنجکاوی😢😢😢😢😢😢😢😢😢 من خوشبخت نیستم  تو زندگیم چون شوهرم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم تو کف همه زناست. همشم درحال مقایسه من با اوناست.مثلا حتی با زنای اینستا

چه کاریه اخه هرکی خصوصیات خودشو داره شوهرت خیلی ظاهر بینه که داره باطن زنشو زندگیشو باظاهر زنای دیگه مقایسه میکنه

خیلی خجالتی کم جرأتم وگرنه دلم میخواست برم دم مغازش آبرو واسش نذارم

این دور زمونه بایدخجالت بزاری کناریاکه باشوهرت صحبت کن بگونزاراین زنه بیاددوربرت مردم برات حرف درست میکنن آبرتومیبرن زشت 

خیلی خجالتی کم جرأتم وگرنه دلم میخواست برم دم مغازش آبرو واسش نذارم

عزیزم یکی از مسائلی که مردو جذب میکنه خوش صحبتی و اعتماد به نفس یه خانومه.من خودم به خاطر رشته ام که حقوق هست ادم سخنوری هستم همه جا میشم نقل مجلسو میگیرم دستم.تو همه فامیلای شوهرم به خوش صحبتی معروفم.وقتی فامیلاش تو جمع ازم تعریف میکنن شوهرم احساس غرور میکنه و من اینو میبینم.میشناسم خانومی رو که اقای مشروب خور و همه کاره رو یه عاشقه عابد کرده.یه خانوم میتونه.شما بیشتر به خونه و زندگیت برس همیشه تمیز باش خوشبو باش لوندی کن تو خونه براش.موقعی که بچت خوابه با همسرت عشق بازی کن به طرف خودت بکشونش.گاهی وقتا با لحن بچگونه دلبری کن براش.بیرون میری جوری به خودت برس انگار یه قرار مهم داری.من همیشه همینطورم انگار میخوام برم عروسی نه اینکه جلف باشم یا ارایش غلیظ اما اتو کشیده و خوشبو و خوش پوش.طوری که همسرم اصلا نمیتونه به جای دیگه نگاه کنه.غذام همیشه اماده و خونم همیشه تمیزه.یه برنامه ریزی کن اینارو توش بگنجون میبینی چطوری عوض میشه.به جای حرص خوردن خودتو سرتر کن از اون خانومه.اون هر چی هست تو بهترشو باش.نذار بچه فاصله بینتون بشه.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...

و اینکه به نظرم مرد باید یه کم از زن حساب ببره.زن هم باید مسائلو در کمال ارامش و سیایت حل کنه.بخدا که با داد هوار چیزی درست نمیشه.من اوایل داد هوار میکردم کتک میخوردم.الان خودمو زرنگ نشون دادم یعنی جوری که یک دهم میل شوهرم اینوری بشه یه طوری عیر مسقتیم بهش میفهمونم من متوجه شدم و اون فوری دست میکشه.بعضی وقتا بهم میگه تو خیلی زرنگی حواست به همه هست.منم میگم مگه بده شوهرم و زندگیمو دوس دارم دلم نمیخواد کسی کلبه خوشبختی رو که تو برام ساختی خراب کنه.تازه کلی هم ذوق میکنه.خیلی اهل اینکارا نیست ولی خب من فهمیدم تو زندگیم به هیچ کس نباید اعتماد مطلق کرد مخصوصا مرد جماعت.همیشه ادم باید چند درصد احتمال خطا بده شوکه نشه.ولی از اول که فهنیدی اگه با سیاست و قاطع رفتار میکردی کار به اینجا نمیکشید.خودتم شل گرفتی یه کم

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...