2777
2789
عنوان

سیسمونی دوقلو

518 بازدید | 14 پست

بنظرتون تخت دو طبقه خوبه یا دوتا تکی برا دوقلو؟؟؟؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

دوتا تکی

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قلو داری؟

بله عزیزم

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
دوتا تکی قشنگتره

تو دوراهی ام شدید ب خاطر جا میگم دو طبقه ولی قشنگیش دوتا تکی

بله عزیزم

مبارکه عزیزم 

ارث داشتین؟

منم ارث دارم انقد دوست دارم دو قلو دار بشم تروخدا برام دعاکن.

راستی خانواده خودت دو تا سیسمونی میخرن؟ 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
تو دوراهی ام شدید ب خاطر جا میگم دو طبقه ولی قشنگیش دوتا تکی

دوطبقه سخته براشون بعدا دوتاشو کنارهم بزارین دوتا تخت بگیرین 1کمد 

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

خیلی مبارکه عزیزم 

ان شاالله به خوشی بدنیا بیان

فقط عزیزم شما تو خانوادتون دوقلو داشتین؟

منم خیلی دوقلو دوست دارم

و مادرم و شوهرم هردو دوقلو هستن

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
مبارکه عزیزم  ارث داشتین؟ منم ارث دارم انقد دوست دارم دو قلو دار بشم تروخدا برام دعاکن. راست ...

کمد و بوفشونو مامان شوهرم تختاشونو بابام 

مبارکه عزیزم  ارث داشتین؟ منم ارث دارم انقد دوست دارم دو قلو دار بشم تروخدا برام دعاکن. راست ...

مامان بزرگم دوقلوداشت من کلومفین هم خوردم

اره فقط مامان شوهرم کمد میزنه برامون کادو ک کمد بوفشو از اون در میارم 

اره فقط مامان شوهرم کمد میزنه برامون کادو ک کمد بوفشو از اون در میارم 

مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی 

دست شون درد نکنه.

منم مادر بزرگم دو قلو داره الان بزرگن همسانم هستن حالا خدا کنه برا منم بشه این ماه کلومفین میخورم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂