2777
2789
عنوان

یعنی چی بوده😨😨😨😨

259 بازدید | 31 پست

چند روز پیش یه کاربر دوبار تاپیک زد با عنوان داستان واقعی از جن منم کنجکاو شدم دنبال کردم بیشترشو که هردو بار هم ترکید بعد توی تل گرام کانال زدن که منم عضو شدم خلاصه امروز صبح پسرم یکم از شیرشو خورد بقیشو گذاشت رو میز که بهد بخوره بعد که اومد دید لیوان خالیه به من گفت تو شیرمو خوردی گفتم نه😨حالا هم دراز کشیده برنامه میدید گفت مامان تو زدی تو کمرم گفتم نه گفت یکی انگار زد تو کمرم 😨😨یعنی چی بوده ،،

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخون خاهرم ازین داستانا الکی خودتودرگیرش نکن دیونه میکنه ادمه 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
نخون خاهرم ازین داستانا الکی خودتودرگیرش نکن دیونه میکنه ادمه 

آره واقعا ،، دیگه غلط بکنم برم دنبال این چیزا 😭😭😭

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خخخخخخ وای خدا

😅😅😅حتماااا ، من بچه هم بودم دوست داشتم از جنا بدونم ،، براشون نامه مینوشتم😆😆 الان یادم میاد حتی گل میزاشتم خونه مادر بزرگم چون حس یکردم یکی اونجاس