2777
2789
عنوان

یعنی چی بوده😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 31 پست
نخون عزیزم به هر چی فکر کنی اتفاق میفته همکار من سر  همین قضیه فکر کردن واسش مشکل پیش اومد

موافقم واقعااا

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

😅😅😅حتماااا ، من بچه هم بودم دوست داشتم از جنا بدونم ،، براشون نامه مینوشتم😆😆 الان یادم میاد حتی ...

😁😁😁چه بامزه حالا تو نامه چی مینوشتی

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅😅حتماااا ، من بچه هم بودم دوست داشتم از جنا بدونم ،، براشون نامه مینوشتم😆😆 الان یادم میاد حتی ...

خخخ نامه چی مینوشتی خودمونیما یهو یه چی میدیدی چیکار میکردی اخه خودت دلت میخواسته ببینیشون دیگه

خدایا به حق امام حسین مشکلاتمون رو حل کن برای رفع مشکلم خواهشن یه صلوات بفرستین برام 
😁😁😁چه بامزه حالا تو نامه چی مینوشتی

مینوشتم میخوام باهاتون دوست بشم من دوستتون دارم و این حرفاا گلام که خشک میشد غصه میخوردم چرا گلمو برنمیدارن😅😅 در عین حال خیلیم میترسیدمااا 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خونه مامان بزرگم کسی زندگی نمیکرد من حس میکردم یکی اونجا هس خلاصه بعد که گل میزاشتمو اینا بعد به مامانم میگفتم من فلان چیزو میخام چون وسایل اضافیمون اونجا بود بعد میرفتم میدیدم گله هستش😂 کسی برش نداشته ، 😉😉😉

[QUOTE=62962033]خخخ نامه چی مینوشتی خودمونیما یهو یه چی میدیدی چیکار میکردی اخه خودت دلت میخواسته ببینیشون دیگه[/QUOTE     اگه واقعا چیزی هم وجود داشته خودشو بهم نشون نداده چون بچه بودم و ترسووووو 

[QUOTE=62962033]خخخ نامه چی مینوشتی خودمونیما یهو یه چی میدیدی چیکار میکردی اخه خودت دلت میخواسته بب ...

خخخ خوب کرده مگرنه سکته میکردی ور از جون 

خدایا به حق امام حسین مشکلاتمون رو حل کن برای رفع مشکلم خواهشن یه صلوات بفرستین برام 
نخون عزیزم به هر چی فکر کنی اتفاق میفته همکار من سر  همین قضیه فکر کردن واسش مشکل پیش اومد

چه مشکلی میشه بگی😰😰

ولی جنو نمیدونم اما پدرشوهر من خیلی چیزا دیده بود همشموشوهرم برام تعریف کرده هر کدوم یه قصه آل دیده بود قول بیابونی گرگ نما راستی جنم دیده بود واویلا یه لحظه ترسیدم

الان که فکرشو میکنم روزایی خوبی بوده مثل کارگاها میرفتم هی سرک میکشیدم با ترسو لرز😅بعدش رفتم خوابگاه واسه مدرسم دیگه تحقیقاتم بی نتیجه موند 😆😆😆

الان که فکرشو میکنم روزایی خوبی بوده مثل کارگاها میرفتم هی سرک میکشیدم با ترسو لرز😅بعدش رفتم خوابگا ...

ای باباشانس اوردیا مگرنه حتما میدیشون چون دنبالشون بودی

ولی جنو نمیدونم اما پدرشوهر من خیلی چیزا دیده بود همشموشوهرم برام تعریف کرده هر کدوم یه قصه آل دیده ...

غول بیابونی گرگ نما😨😨😨😨مگه دااااریمممم😲😲

غول بیابونی گرگ نما😨😨😨😨مگه دااااریمممم😲😲

بخدا یه دختر عمو پسر عمو بودن که گرگنما شده بودن پدرشوهرمو کدخدای اونموقع با یه سری ادم رفته بودن دختررو نجات داده بودپدرشوهرم اما پسره چون حمله کرده بوده کشته بودنش بد ادم شده بود وقتی مرده بود باباقدیم خیلی چیزا بوده اینم داستانش عشقی بودا اما من اخرشو گفتم