2777
2789
عنوان

کاش مرده بودم و اون ظرفو آگهی نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 65 پست

حالا یه چیز برات بگم ببینی از اون بدتر هم هست.

سرویس خوابمو آگهی کرده بودم. قیمت واقعیش حدود ۷۰۰ میلیونه. من ۳۶ تومن گذاشتمش. چون جا ندارم.

یکی مرتب زنگ میزد که میخوامش و من وقت نداشتم. یه روز زنگ زد گفتم دارم میرم مسافرت. باید ۱۲ ظهر حرکت کنیم. اصرار اصرار که بذار امروز بیام بخرمش. از کرج اومد. حدود ۱ رسید. نیم ساعت داشت تختو بررسی میکرد. روش خوابید! کشوها رو کامل باز کرد و چک کردو... خیلی خوشش اومده بود. گفتم خب من عجله دارم، زود کارگر بگیرید که ببرید. گفت همسرت کمک کنه میبرم. به همسایه‌ها بگید، هر یکی یه کم کمک کنه، تموم میشه!!! گفتم من همچین درخواستی نمیتونم از مردم بکنم، همسرم هم کمردرد دارن.

ولی همسرم دلش سوخت، کمک کرد. تختم خیلی سنگینه. بردن حیاط همه رو. فقط کنسولش مونده بود. اومد بالا ببره، دید سنگینه. گفتم اینو نمیشه خودتون ببرید، حتما باید کارگر بیاد. گفت نه همه با هم کمک کنیم، میبریم. همسرم گفتن نه من واقعا اینو نمیتونم. ۴ تا کارگر با هم اینو بلند کردن آوردن بالا برامون اون زمان. یهو فهمید که باید پول کارگر بده، گفت ۱۵ تومن کم کن، من اینو نمیبرم. گفتم نخواستی نبر، ولی کم نمیکنم. با هم فروختم. گفت من تختو میارم بالا، نمیخوام. حالا نیم ساعت همسرم همه‌شو باز کرده بود و... گفتم زنگ میزنم ۱۱۰ بیاد اگه بخوای اذیت کنی. ساعت ۶ غروب شده و من میخواستم ۱۲ برم، معطلمون کردی. رفت تمام تکه‌های کشو و تختو آورد توی راه‌پله‌ها و پشت درمون گذاشت که همسایه‌ها اذیت شن. 

آخرش همسرم گفت ولش کن پولشو پس بده بره فقط. پولشو زدم ورفت.

اعصابمونو به هم ریخت. چند تا ضربه به تخت زدم موقع بردن و خش انداخت رو تخت، مسافرتمونو خراب کرد، دوباره همسرم کلی وقت گذاشت و تختو سرهم کرد. 

خدا آدم‌های مردم‌آزارو نبخشه به خدا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه چیز برات بگم ببینی از اون بدتر هم هست.سرویس خوابمو آگهی کرده بودم. قیمت واقعیش حدود ۷۰۰ میلی ...

چقدر دلم پر بود، اینهمه نوشتم 😅

بعدش یکی زنگ زد وبا اصرار گفت اینو میخوام. گفتم دیگه پشیمون شدم نمیفروشم. هی قسم میداد که من خیلی خوشم اومده، تو رو خدا بفروشید‌. گفتم اصلا. اشتباه کردم گذاشتمش تو دیوار.

بخاطر یه حرف ساده گفتی کاش بمیرم؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

حالا یه چیز برات بگم ببینی از اون بدتر هم هست.سرویس خوابمو آگهی کرده بودم. قیمت واقعیش حدود ۷۰۰ میلی ...

منم اعصابمو داغون کرده زنیکه همش ح ف زور میزنه بخام ۳۵۰۰ کم کنم انگار مفت دادم بهش چون کاسش طلا کوب بود

چ وحشتناک

انقدر پررو بود. مدل حرف زدنشو باید میدیدی.

به خدا من اگه بودم، اگه تخت شکسته هم بود، چون برده بودمش، دیگه روم نمیشد برگردونم.

تا گفتم زنگ میزنم ۱۱۰، گفت من نظامی‌ام و... گفتم هر چی میخوای باش، وقتی زنگ زدم و اومدن، خودت جوابشونو بده.

خودم سال ۹۵ ۵۰۰ خربدمش

ولی پول به چه چیزایی میدید خدایی 😐

سال ۹۵ با این پول خیلی کارا میشد کرد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم اعصابمو داغون کرده زنیکه همش ح ف زور میزنه بخام ۳۵۰۰ کم کنم انگار مفت دادم بهش چون کاسش طلا کوب ...

محلش نده. مگه ندیده خریده؟ اومد دید و خرید و برد دیگه.

منم به احترام همسرم که گفت به خاطر من پولشو بده بره که اعصابمونو داغون نکنه، پولشو زدم. وگرنه حسابشو میرسیدم.

بهش گفتم رنگشو مثل اول دربیار تا پس بگیرم

خوب کردی اگر دیدی میخواد زرنگ بازی دربیاره پس بگیر 

چقدر بیشرف چقدر بیشعور

منم یه ظرف خیلی خوشگل داشتم دو سال پیش آگهی کردم 250 تومن

بعد یه خانمی اصرار و التماس که توروخدا 120 بده منم قبول کردم و ساده ساده میخواستم برم بهش بدم 

مترو قرار گذاشتیم

شوهرم گفت یعنی واقعا بخاطر 120 تومن داری میری حاضر شی؟

حتی اگر بخوای با اتوبوس بری و برگردی 50 تومن کرایه ات میشه

دیدم ای خدا برای چی باید برم! باور کن قیمت ظرف خوشگلم 500 تومن بود فقط چون نیاز نداشتم گفتم یکی که لازم داره استفاده کنه این شد که نرفتم اینهمه راهو

وطن ای مادر غمدیده ام.......

انقدر پررو بود. مدل حرف زدنشو باید میدیدی.به خدا من اگه بودم، اگه تخت شکسته هم بود، چون برده بودمش، ...

ولی جواب اینجور آدما رو باید واقعا بدی چون از خداشونه کوتاه اوومدن 

همون اول کاش گفته بودی کارگر بگیر 

ولی جواب اینجور آدما رو باید واقعا بدی چون از خداشونه کوتاه اوومدن همون اول کاش گفته بودی کارگر بگیر

از دست همسرم. هی میگفت فکر کنم پول نداره، گناه داره.