2777
2789
عنوان

کمک...نمیخام باردار بشم

532 بازدید | 66 پست

من یساله زایمان کردم الان بچم یسالش.شیر هم میدم.چهار روز از وقت پری میگذره ومن نمیخام باردابشم چیکارکنم؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
حالا یه بیبی بزار. اگرم شده باشی مبارکه 

الان چهار روز گذشته جواب میده؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نمیخوای باید یه راه محکم رو برای پیشگیری انتخاب کنی

فعلا باید بی بی چک بزاری 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
بمیرم برات خواهری😎😎مبارکه دوباره مامان شدی

خدانکنه عزیزم..وااای نمیخام زوده دلم برا پسرم میسوزه.!

ببخسید ولی میشنهاد میدم سرتو بکوبین به دیوار

عه اخه این چه حرفیه

چون ب بچتون شیر میدین فک میکنین احتمال بارداری نیست؟

جلوگیری هم نمیکنین اونوقت انتظار دارین حامله هم نشین؟

زنی ک بارداربوده رحمش آمادست برای بارداری مجدد

]

اتفاقا کسانی که یه بچه میارن .. بعدش شدیدا و به نحو عجیبی مستعد دوباره باردار شدنن ...  جو بدن رو میگیر گویا .. هی دلش میخاد بزاد

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

[QUOTE=62948747]ببخسید ولی میشنهاد میدم سرتو بکوبین به دیوار عه اخه این چه حرفیه چون ب بچتون شیر میدین فک میکنین ا ...[/QUOTنه من نمیگم چون شیر میدم باردار نمیشم جلوگیری هم داشتم..بخاطر همین شک دارم و اینجا تاپیک زدم..دقیقا بخاطر اینک شیر میدم نمیخام.