2777
2789
عنوان

کیا واسه بچه دار شدن رفتن یزد

1309 بازدید | 29 پست

خواهشن هر کسی رفته پیس دکتر افلاطونی  کامل روند درمان رو برام بگه واینکه دوهفته مصرف آمپولا وسونوهاتون موندید اونجا

ممنونم چون میخام برم یزد وحتمن هم با افلاطونی ویزیت بسم واسه میکرو برم تو سیکل میخام از تجربیاتتون استفادا کنم

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر خاله من چهار سال پیش 15تومن فک کنم هزینه کرد تا رسید شیراز سقط شد دو هفته هم خودشو شوهرش ا ...

سلام گلم...یزد؟پیش افلاطونی میکرو کرد؟آخ عزیزم چرا سقط شد؟یزد فکر نکنم هزینس اینقدر بالا باسه

حالا چرا افلاطونیان؟ مشکلتون چیه؟ برا بارداری میخواین؟ 

عزیزم دکترای خوزستان واصفهان هیچ کاری تو این ۶سال برام نکردن

عزیزم دکترای خوزستان واصفهان هیچ کاری تو این ۶سال برام نکردن

اوه . یزد مرکز پزشکی ایرانه عزیزم. از همه شهرا میان یزد دکتر و عمل . حتما بیا افلاطونیانم خیلی معروفه 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
من خودم یزدم . خیلی هم تعریفشو شنیدم . دکترای یزد خیلی خوبن خدایی . معروفم هست 

بله یزد به قطب درمان ناباروری معروفه دوستم...اما روند درمانشو نمیدونم چون شوهرم زیاد مرخصی نمیدنش احتمالا باید کل دوهفته رو هم بمونیم اونجا

سلام گلم...یزد؟پیش افلاطونی میکرو کرد؟آخ عزیزم چرا سقط شد؟یزد فکر نکنم هزینس اینقدر بالا باسه

بله یزد.اسم دکترو نمیدونم.اما هزینه فک کنم همین حدودا بود

جون مادرت لایک نکن  
بله یزد به قطب درمان ناباروری معروفه دوستم...اما روند درمانشو نمیدونم چون شوهرم زیاد مرخصی نمیدنش اح ...

اینو دیگ درجریان نیستم میتونی زنگ بزنی و بپرسی روند درمانو 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
اوه . یزد مرکز پزشکی ایرانه عزیزم. از همه شهرا میان یزد دکتر و عمل . حتما بیا افلاطونیانم خیلی معروف ...

آره عزیزم اگر تو این ۶سال اومده بودم حتما نتیجه میگرفتم اما وقتمو با اهواز واصفهان هدر دادم