2777
2789
عنوان

تایپیک راهکارهای لاغری

736 بازدید | 54 پست

سلام دوستان بیاین اینجا لطفا از تجربیات لاغر شدنمون بگیم و اینکه چطوری وزن کم کردین اگر قرص یا دمنوشی چیزی مصرف کردیم ک هم بگیم تا بهم کمک کنیم و لاغرشیم

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
من خودم قرص ادیوس طلایی پارسال خوردم بدون ورزش 7 کیلو کم شدم اما بعد از اون هرکار میکنم کم نمیشم

واقعا من گارسینا گرفتم چاق تر شدم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدتم تخم کتان میخوردم برای چربی پهلو و شکم ک اونم ی مدت خوب بود.. الانم چندروزه دارم چای سبز با دارچین و زنجبیل میخورم

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

بعد زایمانم طی یکسال از ۹۶ رسیدم به ۶۶ فقط سالم خوری الانم کالری شماری‌میکنم روزی یکساعت دوچرخه ثابت و حرکات شکم و پهلو.هر روز چای سبز با شکلات تلخ

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

بعداز مصرف قرص دیگه  اضافه وزنت برنگشت؟من الان داشتم حلقه میزدم

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
یه مدتم تخم کتان میخوردم برای چربی پهلو و شکم ک اونم ی مدت خوب بود.. الانم چندروزه دارم چای سبز با د ...

روش استفاده تخم کتان چطوره موثر؟روزی چقد میخوری

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من باورزش ورژیم تودوماه ۱۲کیلوکم کردم الان بازتورڗیمم وباشگاهمم میرم همچنان،چربی سوزهم سرکه سیب ،تخم کتان،دارچین خاکشیرهم استفاده میکنم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭