2777
2789
عنوان

سوتي بزرگ زندگيتون.....

1194 بازدید | 42 پست

بدترين سوتي هايي كه دادين چي بود يا از اطرافيانتون ديدين بگيد 😂😂😂😂

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

یه بنده خدایی 

ک حدودا  چهل سالش بود  میگفت

پس چرا کوه دماوند  جنوب تهرانه ؟؟؟😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ي يكي از اقوام بوديم خانوادگي بعد تخم شربتي درست كرده بودن تعارف ميكردن من اومدم بگم بهههه تخم ...

هههههههه🤣😂

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

داشتیم با یکی از دوستان پیامکی غیبت یکی دیگه از دوستارو میکردیم بعد پیامکو فرستادم واسه خود شخص مورد نظر

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

وای بچه ها یه بار مامانم ب بابام میخواست بگه سوسیس بخر گفت کُ....سیس بخر 😳😳😳😳 بابام کلا اینجوری شد😐😦 مامانمم اینجوری😰😰🙊 ماهم اینطوری😎🤐😶😂😂😂😂😂 

بابام رو ب مامانم گفت لطفا اگر میشه از این ب بعد شما هیچی نگو فقط اشاره کن😂😂😂

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

رفتم خریدم می خواستم یه لباسی رو به شوهرم نشون بدم اشتباهی بازوی یه اقایی رو گرفتم زنش هم اونجا بود گفت خانوم چیکار می کنی؟کل مغازه برگشت نگاهم کرد.😐یادم که میاد دلم می خواد گرز ثمینو بزنم تو سرم😑

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑

یکیش یادمه:

ترم یک بودم برای ازمایشگاه رفتم از استادم بپرسم روپوش ازمایشگاه از کجا بگیرم،اشتباه گفتم زیـــرپــوش ازمـــایــشگــاه از کجا بگیرم.تا بناگوش قرمز شد زد بیرون😐(لازم به ذکره استادمون مرد بود)

حالا دردسر اینه این ترم(ترم دو)باهاش داشتم،ترمای بعدی هم باهاش دارم😩یعنی یه وضعی اصلا😐😣

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
منم خیلی سوتی میدم مخصوصا راجب اون مسایل

كدوم مسائل 😁😁😁

ما نامزد بودیم،، یه بار اومد خونه ما تنها بودیم. در حال عشق و حال،،، فکر نمیکردم کسی بیاد و اصلا فکر نمیکردم کلید داشته باشن یهو در باز شد خواهرم اومد تو،،، مارو دید همونجوری برگشت رفت،،،منکه هیچ اما شوهرم از خجالت آب شد الان بعد ۶ سال هنوز یاد آوری میکنه خجالت میکشه