2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یکسال ونیمه دارید

155 بازدید | 12 پست

چه غذاهای مقوی ای بهشون میدید.روزانه کلا چی ؟وچندوعده میدید؟راستش بخاطربی اشتهایی شدیددخترم که این اواخریه هفته بودهیچی نمیخوردوشیرخودمومیخوردشیرنداشتم وخودم شدم نی قلیون همش سرگیجه داشتم ازشیرگرفتمش الان خداروشکراشتهاش خوبه ولی چی بهش بدم؟

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی،پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه ناهار شام دو تامیان وعده با شیرخشک چهار بار هردفعه 3 خط.......روی ماست و بستنی و فرنیش سویق یاچهارمغز میریزم......چیزایی که بهتر میخوره رو درست میکنم.....مثلا ماکارونی باگوشت.... الویه....شامی.... البته پسر من اشتهاش خوب نیست.....وزنشم ده کیلو

👫👰👨👪🌄
صبحانه نون و پنیر و گردو یا خامه و کره.میوه.ناهار.پوره سیب زمینی یا هویج یا تخم مرغ اب پز یا بیسکویی ...

ممنون

صبحانه ناهار شام دو تامیان وعده با شیرخشک چهار بار هردفعه 3 خط.......روی ماست و بستنی و فرنیش سویق ی ...

دخترمنم ده کیلوعه ازشیرخشک متنفره

من پسرم یکسال و هفت ماهشه از ۱۴ ماهگی دیگه شیرمو نخورد شبا شیر پاستوریزه میخورد که اونم یه هفتس نمیخوره یعنی اذیت میشد دیگه ندادم. حدودا ۱۱ کیلوعه . الان شیرکاکائو واسش درست کردم خوشش اومد خورد😍 

بزور بهش غذا نده هروقت خودش خواست بده و بزار خودش بخوره بازی و کثیف کاری میکنه ولی میخوره بالاخره

ازکجابخرم؟بگم سویق کودک؟چجوری بدم؟چی توشه؟

از عطاری یا طب سنتی و ...

اگر نگران سلامت فرزندان خود هستید از دادن سرلاک هایی که حاوی مواد نگه دارنده بسیار هستند بپرهیزید؛ بهترین غذا برای کودک سویق می باشد.

سویق کودک ترکیبی از سویق گندم، جو، عدس، نخود و سنجد می باشد که همان سویق کامل است که ذرات بسیار ریزی دارد به طوری که به راحتی در آب حل می شود.

1. به صورت رقیق با شیر گرم برای کودکان شیرخوار البته بالای ۶ ماهه.
  2. به صورت فرنی، ترکیب با آب جوش و کمی عسل یا سه شیره.
  3. (چون سویق کاملا پخته شده است نیاز به پختن مجدد نداره)
  4. ترکیب با عسل یا سه شیره به صورت خمیر که به آن حلوای سویق میگویند؛ همچنین می توانید با قالب زدن و شکل دادن آن را برای
  5. کودکان جذاب کنید و به شکل شکلات در آورید.
  6. و …
  • کمک‌ به رشد کودکان
  • تقویت کننده عمومی بدن و بسیار مغذی
  • یک غذای کامل برای کودک
  • تقویت سیستم دفاعی بدن
  • تقویت استخوانها
  • جلوگیری از یبوست به دلیل فیبر بالا