من بیشتر از یک ساله در این باره دارم تحقیق میکنم که طبیعی بهتره یا سزارین!؟
خاطره زایمان از هردونوعش هم تو اینستا و هم اینجا زیاد خوندم... اومدم نتیجه گیریمو بگم براتون!
شما هم تجربه ای دارین بگین...
زایمان طبیعی زمانی خوبه که زیر نظر پزشک متخصص باشی نه مامای بیمارستان! پزشک معاینه کنه ببینه واقعا لگن در حد عالی هست یا نه، وزن بچه و اندازه سرش تو سونو مشخص بشه! (زن داییم بچه 4کیلویی طبیعی دنیا آورد لگنش خوب نبود، یه سال بیشتره هنوز خوب نشده)
همینطور موقعیت سرش که اگه پایین نیومد پزشک هر لحظه آماده سزارین باشه (خواهر شوهرم بچش پایین نمیومد با وکیوم کشیدن بیرون هم بچه رفت ان آی سی یو هم خودش 30،40 تا بخیه خورد در حالی که بچش 2کیلو و 800 بود)
اگه از اول بارداری زیر نظر یه دکتر دلسوز و خوب باشین همه ی اینا به خیر میگذره! حتما حتما باید طوری باشه که اگه لازم شد خودش سزارین کنه...
در کل نتیجه گیری من این بود که تعداد نارضایتی از زایمان طبیعی بیشتره تا سزارین! با این حال خیلی ها خوش زایمان هستن و طبیعی بهتره براشون، خیلی ها هم تو طبیعی بیشتر از سزارین اذیت میشن!
یکی از دوستام همزمان با خواهر شوهرم زایمان کرد اون سزارین بود سر 10 روز حالش از منم بهتر بود، اما خواهرشوهرم هنوز کامل خوب نشده تازه عمل ترمیم هم انجام داده!
انقد بد گفتم از طبیعی حالا یکم هم از نوع خوبش بگم 😅
مامان خودم که هیچ دکتری هم نرفته 8 صبح درد خفیف شروع شده ساعت 11 یکم شدید شده رفته بیمارستان، تا تشکیل پرونده دادن من ساعت 12 و نیم بغلش بودم! میگه ریزه میزه هم بودی مثل ماهی سر خوردی بیرون...
همینطور که خالم هم بدون بخیه دخملش دنیا اومد!
پس اگه خودتون دوست دارید و حتما حتما یه پزشک متخصص از نوع دلسوزش بهتون میگه همه چی واسه طبیعی خوبه حتما طبیعی رو انتخاب کنید!
در ادامه خاطره سزارین های خالم رو میذارم (سه تا سزارین داشته!)