2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین!؟

1165 بازدید | 74 پست

من بیشتر از یک ساله در این باره دارم تحقیق میکنم که طبیعی بهتره یا سزارین!؟ 

خاطره زایمان از هردونوعش هم تو اینستا و هم اینجا زیاد خوندم... اومدم نتیجه گیریمو بگم براتون! 

شما هم تجربه ای دارین بگین... 

زایمان طبیعی زمانی خوبه که زیر نظر پزشک متخصص باشی نه مامای بیمارستان!  پزشک معاینه کنه ببینه واقعا لگن در حد عالی هست یا نه، وزن بچه و اندازه سرش تو سونو مشخص بشه! (زن داییم بچه 4کیلویی طبیعی دنیا آورد لگنش خوب نبود، یه سال بیشتره هنوز خوب نشده) 

همینطور موقعیت سرش که اگه پایین نیومد پزشک هر لحظه آماده سزارین باشه (خواهر شوهرم بچش پایین نمیومد با وکیوم کشیدن بیرون هم بچه رفت ان آی سی یو هم خودش 30،40 تا بخیه خورد در حالی که بچش 2کیلو و 800 بود) 

اگه از اول بارداری زیر نظر یه دکتر دلسوز و خوب باشین همه ی اینا به خیر میگذره! حتما حتما باید طوری باشه که اگه لازم شد خودش سزارین کنه... 

در کل نتیجه گیری من این بود که تعداد نارضایتی از زایمان طبیعی بیشتره تا سزارین!  با این حال خیلی ها خوش زایمان هستن و طبیعی بهتره براشون، خیلی ها هم تو طبیعی بیشتر از سزارین اذیت میشن! 

یکی از دوستام همزمان با خواهر شوهرم زایمان کرد اون سزارین بود سر 10 روز حالش از منم بهتر بود، اما خواهرشوهرم هنوز کامل خوب نشده تازه عمل ترمیم هم انجام داده! 

انقد بد گفتم از طبیعی حالا یکم هم از نوع خوبش بگم 😅

مامان خودم که هیچ دکتری هم نرفته 8 صبح درد خفیف شروع شده ساعت 11 یکم شدید شده رفته بیمارستان، تا تشکیل پرونده دادن من ساعت 12 و نیم بغلش بودم!  میگه ریزه میزه هم بودی مثل ماهی سر خوردی بیرون... 

همینطور که خالم هم بدون بخیه دخملش دنیا اومد! 

پس اگه خودتون دوست دارید و حتما حتما یه پزشک متخصص از نوع دلسوزش بهتون میگه همه چی واسه طبیعی خوبه حتما طبیعی رو انتخاب کنید! 

در ادامه خاطره سزارین های خالم رو میذارم (سه تا سزارین داشته!) 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اینه پزشک دلسوز نیست  

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

تو زایمان اولش تا هفته 41 طول کشید میرفت بیمارستان با درد شدید میگفتن هنوز وقتش نیس! 

تا این که وارد هفته 42 شد یه روز گفت احساس میکنم تکون نمیخوره!!!  (من و مامانم خونشون بودیم) 

سریع رفتیم بیمارستان گفتن مدفوع کرده!  واسه سزارین اورژانسی بستری شد... دو هفته درد شدید داشت اما یه ذره باز نشده بود! اصلا لگنش خوب نبود اما گفته بودن میتونی طبیعی... 

خلاصه نی نی دنیا اومد تا این که یه سالش بود یه روز اومد خونمون گریه میکرد گفت حالم بد بوده آزمایش دادم باردارم!  یه دکتر خوب پیدا کرد دومی هم سزارین شد فقط 5،6 روز اول اذیت شد بعد حتی خودش کارای بچه هاشو انجام می‌داد! 

دوتا دخمل داره 7 و 9 ساله... 

تا این که پارسال رفت دکتر و گفته بودن مشکلی نداری بخوای میتونی باردار شی!  و اینطوری شد که سومی هم که پسره با سزارین دنیا اومد خیلی هم اذیت نشد.... 

پس نترسید از این که اگه سزارین بهتون پیشنهاد شد نمی‌تونید بیشتر بچه داشته باشید! آدم از سه تا که بیشتر نمیخواد... 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

يكي از اشناهامون طبيعي چند دقه اكسيژن به مغز بچه نرسيد الان ناقص شده 

داستانشو كامل نميدونم فقط ميدونم خواهرش هميشه ميگه اگه سزارين بود بچش سالم ميموند😕خدا براي هيچكس نخواد

گر جان به جان من كني جان و جهان من تويي👶🏻👪
البته تو ایران

بچه با هر وزنی باشه و تو هر شرایطی باشی پات برسه بیمارستان دولتی میگن فقط طبیعی

من کلاس بارداری میرم.

ماما درباره سزارین انقدر بد گفت.یعنی هرچی اتفاق بد ممکن بیفته توضیح داد.

بابا وقتی یکی نمیتونه طبیعی زایمان کنه چرا انقدر اطلاعات ترسناک میدن.

از دیروز تا حالا فقط دارم به آمبولی فکر میکنم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
من کلاس بارداری میرم. ماما درباره سزارین انقدر بد گفت.یعنی هرچی اتفاق بد ممکن بیفته توضیح داد. باب ...

نميدونم چرا اينطوري ميگن در صورتي كه من تا حالا كسي و نديدم مشكلي از سزارين داشته باشه

گر جان به جان من كني جان و جهان من تويي👶🏻👪
منم معتقدم سزارین بهتره خیلیم در موردش تحقیق کردم اما الان دلایلمو بگم همه میان میتوپن چون کلا نینیس ...

منم تحقیق کردم با این که مامانم منو که بچه اولش بودم سه سوت دنیا آورده، همینطور عمم اینطوری بوده اما بازم نمیخوام ریسک کنم! 

سقط تو هفته 9 داشتم که یه چیز کوچولو میخواد دفع شه دهانه رحمم باز نمیشد آمپول فشار زدن! 

من با تحمل دردی که دارم (دستم شکسته بود به روی خودم نیاوردم) 5ساعت تمام گریه میکردم و به خودم میپیچیدم 

البته من دکترم گفت کورتاژ نکن تا بتونی بعد دوماه اقدام کنی، نی نی که داشته باشی لازم نیس ملاحضه ی بعدی رو بکنی

تو زایمان اولش تا هفته 41 طول کشید میرفت بیمارستان با درد شدید میگفتن هنوز وقتش نیس!  تا این ک ...

برای خالتون مشکلی پیش نیومد؟

عفونت خون ریزی شدید؟

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...