2777
2789
عنوان

خدایا چرا من هنوز تو نی نی سایتم!

316 بازدید | 50 پست

فقط شده منبع ترویج خرافات و ستاد بدبینی به همسران تحت هر شرایطی، خواب یا بیدار! به جای اینکه کتاب بخونم به معلوماتم اضافه بشه یازبان بخونم معتاد این سایت شدم! دو کلمه حرف حساب هم می زنی، کسی تحویل نمی گیره!

منم میام میبینم چرت و پرته یه چرخ میزنم خارج میشم.باز حوصلم سر میره میام همین چرت و پرتا رو میخونم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والله! ولی خودمونیم بعضی روزها شورش در میاد!

آره...طرف تو گوشی شوهرش آهنگم میبینه میاد میگه خیانت؟؟

واقعا گندش در اومده...قضیه عروس و مادرشوهر که دیگه هیچی...

البته این دومی رو من خودمم باهاش در گیرم  

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه ها من چیکار کنم شبانه روزم شده فکر کردن به کارا و رفتارای مادرشوهرمو دختراش....هرچی میخام فکر نکنم بدتره.دائم جلو چشممن

بحثتونو خراب کردم 

دلم می خواهد یک زبان جدید را شروع کنم، تنبلی می کنم!

سعی کنید اهداف و برنامه هایی که دارید رو بنویسید. اگر ننویسید ضمیر ناخود آگاه شما فکر می کنه که اون کا رو انجام داده و دیگه سراغ اون کار نمی ره.  اینو از سایت بهترین ایده یاد گرفتم 

آره...طرف تو گوشی شوهرش آهنگم میبینه میاد میگه خیانت؟؟  واقعا گندش در اومده...قضیه عروس و مادر ...

ما همیشه تابع قانون احترام بذاری، احترام می بینی بودیم تا حالا! البته مادرشوهرم شهرستانه ولی یک سال و نیم بخاطر پسرم با ما زندگی می کرد! خوب دوام آوردم!

از عوارض نی نی سایته! البته من خواهرشوهر هستم ولی خواهرشوهر ندارم!

لحظه به لحظه کاراشون جلو چشممه...دیشب تو خواب گریه میکردم با مادرشوهرم حرف میزدم میگفتم هفت ماهه نیومدی یه سر بهم بزنی من یه غریبه ...به خاطر نوه ات میومدی

یعنی انقد که به اونا فکر میکنم به هیچی فکر نمیکنم