2777
2789
عنوان

امشب میخواستم برادر زادمو بزنم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اما مطمئنی بچت لجشو در نمیاره یا کارای بی ادبی نمیکنه بعصی بچه ها خیلی رو مخن البته کار اون د ...

نه دختره ۲ ساله چیزی حالیش نی ک بخواد لج در بیاره حتی نمیتونه حرف بزنه ک بخواد از خودش دفاع کنه یا بی ادبی کنه وا😐😐😐

عزیزم نذار کسی دخترتو بزنه. شخصیت بچه خرد میشه. فقط مواظب بچه ی خودت باش. منم رو بچم واقعا حساسم. پسر خواهرم سمتش وسیله پرت میکنه. من بچمو نمی برم جایی که پسر خواهرم اونجا باشه.

من خیلی خوشبختم❤
نه دختره ۲ ساله چیزی حالیش نی ک بخواد لج در بیاره حتی نمیتونه حرف بزنه ک بخواد از خودش دفاع کنه یا ب ...

پس باهاش قاطع برخورد کن مگه مریضی داره شاید روان مریشه اخه بعضیا از آزار دادن بچه ها لذت میبرن 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

من پسرم ۲۰ ماهشه هرجاااا بریم چشم ازش بر نمیدارم بره اتاق میرم بره حیاط میرم هرجا بره چشمم روشه جایی بره نتونم ببینم میرم دنبالش خیالمم راحته خب اخه بچه ها کوچولون ما باید مراقبشون باشیم 💪😉

من پسرم ۲۰ ماهشه هرجاااا بریم چشم ازش بر نمیدارم بره اتاق میرم بره حیاط میرم هرجا بره چشمم روشه جایی ...

به ظاهر باهاش خوب بود منه احمقم فکر میکردم دوسش دا ه مراقبشه بضی وقتا دخترمو مذاشتم پیشش اصلا فکرشو نمیکردم بزنه دخترمو