2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 68678 بازدید | 1408 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 بیا برو تو شوهر پیدا کن نیستی😂😂

خب پس بریم سر بحث شیرین بارداریت.پسرشد منو بگیر واسش خب؟کلا من عادت دارم با بیست سال کوچیکترازخودم بپرم😉

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

ممنون

عالی بود

دوتا سوال

1- اگه از آرد گندم بجای آرد قنادی استفاده کنم خوب نمی شه؟

2- کار با سولاردام رو بلدی یادم بدی چطور ازش به عنوان فر استفاده کنم؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
عااالی😍خسته نباشی. فقط عزیزم یه سوال این وانیل و بکینگ پودر ک نوشتی یه بسته یا...دقیقا منظورت چیه ...

ببین تو عکس معلومه 

یه مارکی هست اسمش دکتر اتکر هست قیمت هر بسته هزار تومنه و برای هر بار استفاده به یه بسته نیاز هست من همیشه ازین ها استفاده میکنم ولی اگه شما از نوع دیگه که تو قوطی هست میخرید . نصف قاشق چایخوری وانیل و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزید 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خب پس بریم سر بحث شیرین بارداریت.پسرشد منو بگیر واسش خب؟کلا من عادت دارم با بیست سال کوچیکترازخودم ب ...

نخیر جونم

تا شوهر پیدا نکردی واسم خبری از شوهر نیست😂😂😆😆😆😇😇

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
نخیر جونم تا شوهر پیدا نکردی واسم خبری از شوهر نیست😂😂😆😆😆😇😇

خب پس برگردیم سر کاسپر😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
ممنون عالی بود دوتا سوال 1- اگه از آرد گندم بجای آرد قنادی استفاده کنم خوب نمی شه؟ 2- کار با سول ...

قربونت عزیزم .

ارد گندم هم میشه . ارد قنادی سبک تره . 

نه گلم من فقط با فر تو کار و توستر و فر های گاز کار کردم تا حالا .ببخشید 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نیستی من دلم میخواد میشه منو به فرزندی قبول کنی    

عزیزم . اره اتفاقا ما دختر خیلی دوست داریم . از اب و گل گذشته هم هستی راحتیم 😁