2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 68668 بازدید | 1408 پست
لوس نشو😂😂😂 چی کارش کنم مامانم خونه راهم نمیده😂😂 جیلو جونم تو که انقدر مهربونی پاشو برو برام ی ...

میگم بیا کاسپر مال تو.من دیگه لازمش ندارم.طفلک یکم بی پوله فقط ولی من هرماه یه مقرری بهش میدم😢😢.فقط پنجشنبه شبا برش گردون😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پای اناناس 

مواد همونه فقط قالب هارو پر کنید یه حلقه اناناس روش بزارید و من با کرمفیل هم تزیین کردم بعد گزاشتم داخل فر . بعد با میوه و بریلو ساده خوشگلش کردم 

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
میگم بیا کاسپر مال تو.من دیگه لازمش ندارم.طفلک یکم بی پوله فقط ولی من هرماه یه مقرری بهش میدم😢😢.فق ...

خیلی لوسی 5 شنبه ها که اصل کاریه😂😂

من یه دست نخوردشو میخام😆😆

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
پای اناناس  مواد همونه فقط قالب هارو پر کنید یه حلقه اناناس روش بزارید و من با کرمفیل هم تزیین ...

مثل همیشه عالی😍😍😍

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
فدای تو دوستِ مهربان 😚😚 همچنین گلم ❤❤❤❤❤❤💚

فدایی داری😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
خیلی لوسی 5 شنبه ها که اصل کاریه😂😂 من یه دست نخوردشو میخام😆😆

اتفاقا دستاشو اصلا نخوردم 😆😆😆