2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 68687 بازدید | 1408 پست
لوس نشو😂😂😂 چی کارش کنم مامانم خونه راهم نمیده😂😂 جیلو جونم تو که انقدر مهربونی پاشو برو برام ی ...

میگم بیا کاسپر مال تو.من دیگه لازمش ندارم.طفلک یکم بی پوله فقط ولی من هرماه یه مقرری بهش میدم😢😢.فقط پنجشنبه شبا برش گردون😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پای اناناس 

مواد همونه فقط قالب هارو پر کنید یه حلقه اناناس روش بزارید و من با کرمفیل هم تزیین کردم بعد گزاشتم داخل فر . بعد با میوه و بریلو ساده خوشگلش کردم 

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
میگم بیا کاسپر مال تو.من دیگه لازمش ندارم.طفلک یکم بی پوله فقط ولی من هرماه یه مقرری بهش میدم😢😢.فق ...

خیلی لوسی 5 شنبه ها که اصل کاریه😂😂

من یه دست نخوردشو میخام😆😆

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
پای اناناس  مواد همونه فقط قالب هارو پر کنید یه حلقه اناناس روش بزارید و من با کرمفیل هم تزیین ...

مثل همیشه عالی😍😍😍

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
فدای تو دوستِ مهربان 😚😚 همچنین گلم ❤❤❤❤❤❤💚

فدایی داری😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
خیلی لوسی 5 شنبه ها که اصل کاریه😂😂 من یه دست نخوردشو میخام😆😆

اتفاقا دستاشو اصلا نخوردم 😆😆😆