2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 68693 بازدید | 1408 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا من عرضه ندارم هیچی کیک و دسر درست کنم😢😢  الان این تو قابلمه رو حرارت مستقیم اینجوری خشکل ...

نه نگو عزیزم . منم خرابکاری داشتم ولی با همه نکته هاش گفتم اینجا .اگه رعایت کنی از منم بهتر درست میکنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
برو یه راست و درستش رو پیدا کن😬😬😬😬 من شوهر میخوام😭😭😭😭

پسر سوگل خوبه؟ولیعهدم هستا😀😀😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
عزیزم . اره اتفاقا ما دختر خیلی دوست داریم . از اب و گل گذشته هم هستی راحتیم 😁

فقط شوهرم و پسرمم هستن خوبه که یه دختر دو تا پسر  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ممنون منم فر ندارم . تو مایکروویو هم ک خوب نمیشه حتما امتحان میکنم 😙😙😙😙😙😙

خوشحالم که به دردت خورد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بسیار عالی عزیزم 

ماریا جان شکلات مایع برای دونات چطور درست کنم؟؟

بعد کرمفیل درست کردم  برای روی کیک از فر اوردم بیرون جذب کیک شده بودن چرا ؟؟؟

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
ببین تو عکس معلومه  یه مارکی هست اسمش دکتر اتکر هست قیمت هر بسته هزار تومنه و برای هر بار استف ...

مرسی عزیزم❤

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !