2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 68668 بازدید | 1408 پست
مگه مجرد نیستی؟تیکر چی میگه😢😢😢😢

واای خدا از دستِ این ایموجی های گریه دارِ تو 😂😂😂

معروف شدی تو سایت با این ایموجی 😄😄😄

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مجرد نیستی؟تیکر چی میگه😢😢😢😢

اره سینگلم😂😂😂

یه تاپیک زدم در مورد تغییرات سایت سارا ازم پرسید چه جوری تیکر بذارم گفتم بذار واسه خودم امتحان کنم فهمیدم بهت میگم😊😊

حالا هر کاریش میکنم نمیره لامصب گیر داده😂😂😂😆😆😆

تازه اولش 82 هفته بود یکی بهم خندید رفتم تاریخشو عوض کردم😂😂😂

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

عااالی😍خسته نباشی.

فقط عزیزم یه سوال این وانیل و بکینگ پودر ک نوشتی یه بسته یا...دقیقا منظورت چیه اخه یه بسته خیلی زیاده

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
واای خدا از دستِ این ایموجی های گریه دارِ تو 😂😂😂 معروف شدی تو سایت با این ایموجی 😄😄😄

😚😚😄😄فدایی داری.آخر منو پیر میکنه نی نی سایت😔😔

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
اره سینگلم😂😂😂 یه تاپیک زدم در مورد تغییرات سایت سارا ازم پرسید چه جوری تیکر بذارم گفتم بذار واسه ...

😂😂😂😂مراقبش باش.پسربود منم عروست میشم😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

پای سیب یا اناناس 

کره 130 گرم 

من نصف کره و نصف روغن صاف استفاده کردم 

تخم مرغ 4 عدد 

شیر یک سوم لیوان 

روغن مایع سه قاشق 

عسل یک قاشق . یا شربت بار 3 قاشق 

ارد یک و نیم لیوان بعلاوه یک قاشق نشاسته ذرت

وانیل کمی 

بکینگ پودر یک بسته یا دو قاشق 

پودر قند یک لیوان سر خالی 

کره و پودر قند و ده دقیقه بزنید بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و وانیل 

بعد شیر و روغن و عسل 

بعد ارد ها و بکینگ پودر 

.

مواد و توی قالب تک نفره ریخته کمی . حالا مارمالاد سیب یا سیب خرد شده که با دارچین مخلوط کردید و روش بگذارید و بقیه مواد و بریزید تا دو سوم قالب فقط پر کنید 

در فر 170 تا طلایی شدن قرار بدید و با خاک قند تزیین کنید 

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
قربان تو 😚😚 خدا نکنه، دلت جوون باشه ☺☺☺

مرسی خوشگلم😍😍😍😚😚انشالا شمام همیشه خوش باشی مهربونم

😂😂😂😂مراقبش باش.پسربود منم عروست میشم😆😆😆

لوس نشو😂😂😂

چی کارش کنم مامانم خونه راهم نمیده😂😂

جیلو جونم تو که انقدر مهربونی پاشو برو برام یه شوهر دست و پا کن😂😂😆😆

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌