2777
2789
عنوان

انتخاب محل زندگی

173 بازدید | 17 پست

شما خونه 100 متری نوساز ویلایی تو حاشیه شهر (با شهر 5 دقیقه فاصله داره) ترجیح میدید یا ی آپارتمان 50 متری در یه جای متوسط رو به بالا تو شهر البته به اضافه یکم بدهی ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویلایی حاشیه شهر

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

خوب به خیلی چیزای دیگه بستگی داره ایا بچه داری؟ 

اهل رفت و امد باهمسایه هستی؟ 

فرهنگ اونا بهتون میخوره؟... 

ماشین دارید؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خوب به خیلی چیزای دیگه بستگی داره ایا بچه داری؟  اهل رفت و امد باهمسایه هستی؟  فرهنگ اون ...

بچه بله دارم ماشینم بله اهل معاشرت با همسایه ها نیستم در کل برای آموزش بچم باید بره شهر

اگه اون حاشیه شهر محل بدی نباشه از لحاظ محیط و آدماش و اینا واینکه تاکسی و اتوبوس خور باشه صد در صد ویلایی، ولی اگه هرروز به مرکز شهر رفت و امد دارین و ماشین ندارین همون مرکز شهر

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)