2777
2789
سه ساله.اما تو اولين اقدام باردار ميشم منتها تا شيش هفته بيشتر رشد نميكنن.بعد از تشكيل قلب دو سهروز ...

وای ای جانم چرا آخه؟

عروس خاله منم اینطوریه خیلی بچه سقط کرده سریع هم باردار میشه ،اما الان این بچه اش دیگه مونده آخرای مهر بدنیا میاد دختره. نگران نباش همینکه سریع باردار میشی و خیلز منتظر نمی مونی خودش نعمت بزرگیه بلاخره یکیش ميمونه

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
اره كلي ازمايش و مركز ابن سينا دادم پيش متخصص سقط مكرر هم رفتم ،اينا همه بعد دومي بود.اما بدون هيچ ع ...

راستی احتمال داره چله داشته باشی پیش یه دعا نویس که به کار و صداقتش ایمان داری برو برات چله بنویسه من خیلی اینطوری دیدم که آخرش با چله بچه هاشونو نگه داشتن و بدنیا آوردن. نمونه اش هم خواهر زنداداشم و دختر خاله اش

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی احتمال داره چله داشته باشی پیش یه دعا نویس که به کار و صداقتش ایمان داری برو برات چله بنویسه م ...

والله اينو اولين نفري نيستي كه ميگي تا حالا صد نفر بهم گفتن.حالا قراره اين هفته برم قم اونجا تو حرم ميگم شوهرم به يكي از روضه خوناي اونجا بگه شايد بتونن كمك كنن و كسي رو معرفي كنن بهمون.ممنون

دکتر رزاقی. انتقال خون و بیمارستان بقیه الله. هیستروسکوپی شدم بیمارستان بهمن به خاطر سپتوم. الانم دا ...

منم دكترم همون بود و سر سومي برام سرم اي وي هم تجويز كرد اما سقط شد😢اون ازمايشهارو هم دادم و جواباش اوكي بود.اما بازم افاقه نكرد