2777
2789
آزمایش ژنتیک دادی؟ سوره حاقه رو بنویس همراه خودت داشته باش منم سه تا سقط همینجوری داشتم

اره كلي ازمايش و مركز ابن سينا دادم پيش متخصص سقط مكرر هم رفتم ،اينا همه بعد دومي بود.اما بدون هيچ علتي و با وجود همه تجويزا سومي هم اتفاق افتاد😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره كلي ازمايش و مركز ابن سينا دادم پيش متخصص سقط مكرر هم رفتم ،اينا همه بعد دومي بود.اما بدون هيچ ع ...

دقیقا منم همینطور بودم
الان یه دخملی دارم با بدبختی برام موند
دعا و قران زیاد بخون
دکترا که نتونستن برام کاری بکنن فقط با قران خوندن خودمو آروم میکردم از همین الان بشین سوره حاقه رو بنویس همیشه همراهت باشه
انشالله این بار به ثمر برسه

دقیقا منم همینطور بودم الان یه دخملی دارم با بدبختی برام موند دعا و قران زیاد بخون دکترا که نتونستن ...

همين الان تو گوشيم داشتمش رفتم خوندمش .چشم مينويسم و ميزارمش همرام.خداروشكر كه مادر شدي.مرسي كه برام دعا ميكني

من 27 سالمه سریع هم باردار میشدم ولی هفت هفته بدون دلیل سقط میشد سه تا سقط کردم انگاری سه تا سوراخ ...

من قلبم فقط سوراخ نشده به نظرم جيگرم تيكه تيكه شد هر بار و با بچه از بدنم تيكه هاي اونم خارج ميشد...😭😭😭

اينقدر خاطره بد از عدد بتا دارم دلم ميخواد بره بالاي هزار...

چند روز از پریودیت گذشته ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

مبارک باشه عزیزم برای تو مثبت ان شاالله به حق فاطمه زهرا این یکی برات بمونه و شاد بشی عزیزم 

منم دو ساله اقدامم ولی هیچی نشده هنوز منتظرم امروز یک روز از پریودیم گذشته روزهای قبل چندتا گذاشتم بی بی چک ولی مثبت نشد الان میترسم دوباره بزارم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها