2777
2789
عنوان

فقط خدا ازشون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 44 پست

تهش دعا کنیم واقعا 

اللهم عجل لولیک الفرج

نه بخاطر پول نه بخاطر مال دنیا بخاطر هیچکدوم بخاطر اینکه واقعا محتاجشیم

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتند اونقدر وضع مردم خوب میشه که به یارانه نیاز پیدا نمیکنند!

ببخشیدا ولی حرف زیادی بود فقط دورازجون میخاستن مردم رو خر کنند که کردند

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
اگه واقعا حقی رو ضایع کردن خدا از تو حلقشون بکشه بیرون خدا خودش میدونه و باخبره از همه چیز یه روز بش ...

مطمئن باش حق ماروضایع کردن،اونوقت یه عده ازمردم ببخشید خل وچلمون میگن بیایدازایران بریم اونجا امکانات ورفاهه،اینا میدونی کیا هستن کسایی که فقط فکرازادین وموقع رای دادن اندازه یه هل پوک عقل نداشتن،حالا دارن میگن خارج خوبه،ماباید مردممون خودشون به فکر ایران باشن نه اینکه بذارن برن

الان تو این اوضاع گرونی و بیچارگی مردم، باید لباس مارک پوشید رفت توچال؟! و خندید؟!این یعنی دهن کجی به بدبختی و بیچارگی مردم! حداقل می‌گفت من اشتباه کردم، حساب کتابهام بهم خورد، من درکتون میکنم، بیاید از اول شروع کنیم