2777
2789
عنوان

فقط خدا ازشون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اختلاف طبقاتی اینقدر زیاد شده؟!چرا یکی باید اونقدر پول داشته باشه که ندونه چه جوری خرج کنه، من بخوام برای بچه هام بستنی بخرم مجبورم تاکسی سوار نشم، پیاده بیام که هلاک بشم، بهشون میگم یا بستنی یا تاکسی!چیکار کنم؟!

به خدا دیروز میخواستم تاپیک بزنن که غذاهایی را که بدون گوشت میشه پخت بهم یاد بدید! روم نشد گفتم الان ...

عزيزم همه غذاها رو درست كن كوشتشو حذف كن هيج اشكالي نداره مزشم خوب ميشه نترس .بحاش برا جبران كوشت عدس بخوريد .ان شالا همه جيز روبراه ميشه با اومدن اماممون

همش برجام برجام برجام بابا گور برجام بیاین یه فکری بحال مردم بکنید

ببخشید ولی شما واقعا فک میکنین برجام اگه واقعا درست اجرا میشد ما وضعمون همین بود؟مسوئل بدبختی الان دولته ؟اگه اینطوره که بدونید به رفتن این دولت وضع بدتر نشه بهتر نمیشه .همینی که الان هستیم فقط به خاطر خروج یه کشور از برجامه.ساده انگار نباشید گرونی و مکافات الان تقصیر دولت نیست 40 ساله دولت ها عوض میشن و مردم همیشه درگیر بدبختی و گرونی هستن پس مشکل از جای دیگه ست.اصلا چرا باید سیستم طوری باشه که یه مشت دزد و اختلاس گر بیان بالا توی این 40 سال شما یه آدم درست و پاک دیدی دووم بیاره ؟

ببخشید ولی شما واقعا فک میکنین برجام اگه واقعا درست اجرا میشد ما وضعمون همین بود؟مسوئل بدبختی الان د ...

عزیزم چون اکثر رئیس جمهورهامون درست انتخاب نشدن. اگه همشون مثل رجایی بودن واقعا این میشد؟ 

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔