2777
2789
عنوان

مامانا نون خامه ای برا بچه نه ماهه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خوب میخوره؟ آخه تا یک سال غذا فقط برای آشنایی بچه با مزه هاس برای سیر شدن نیست که غذای اصلیش ش ...

نه ویتامیکس داده گفت اشتهاشم باز میشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سنگينه براش. نده. بعدم عزيزم هرچيزي كه بخوره كه خوب نيست. بايد ارزش غذايي داشته باشه. هي تنوع بده. ع ...

اصلا کلا غذا دوست نداره

فقط می می 😃

عزيزم منم مشكل شما را داشتم به شدت 

اول اينكه ميگي يبوسته پس يكي از علت بدغذاييش همينه يه كوچولو بهش خاكشير با اب گرم بده بخوره دلش وقتي پره نميتونه غذا بخوره 

بعد سعي كن بنشونيش رو صندلي غذا و خيلي سرگرمش كني موقع خوردن 

وعده هاشو كوچك و كم حجم ولي مقوي كن 

تا يكسالكي پايه وزن يري روي شير هستش 

غذاهاشو خوشمزه و متنوع كن مثلا با ماست بده يه يكم ليمو ترش 

خامه سعي كن از پاستوريزه ها بدّي خامه نُون خامه اي معلوم نيست چيه 

من موقع غذا دادن هزار تا اسباب بازي ميارم جلوشون البته بدون صندليشون نميتونم كاري كنم 

شربت اشتها آور خوب نيست سيپرو داره و اين خطرناكه براشون 

نهايتا از يكسالگي به بعد زينك بده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
والله نمیدونم چرا در نمیاره داره میره تونه

خوب دیر نشده ک ولی بی اشتهایی ب دندون مربوط میشه

یه بند انگشت ماهیچه براش بپز یه پیاز درسته بنداز توش وقتی پخت دربیار

حالا گوشتت ک پخت یه قاشق سرپر بلغور گندم ب گوشت اضافه کن و بذار جابیفته

کره هم بهش بزن

بعد با گوشتکوب برقی لهش کن حسابی بده بخوره

هم‌قوت داره هم بهت قول میدم دوس داشته باشه و بخوره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
اصلا کلا غذا دوست نداره فقط می می 😃

اشكال نداره ، حساسش نكن . الان غذاي اصليش شيره ديگه. منم دخترم بدغذا بود ميبردمش پارك يا كارتون ميذاشتم هواسش پرت ميش ثد يه كم ميخورد. قطره مولتي ويتامين "ويتان" هم خيلي خوبه واسه اشتها

١ پياز با ١ بند انگشت ماهيچه؟؟؟؟ پيازش زياد نيست؟  بلغور چقدر طول ميكشه بپزه؟

نه عزیزم من شوهرم ک پیاز میخره کوچیک ترین هاشو جدا میکنه برای یه وعده غذای دخترم هر کدوم اندازه یه گردوهستن

بلغور گندم خیلیییی زود میپزه

کلا نیم ساعت زمان میخاد با گوشت جا بیفته مثل برنج نرم میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
نه عزیزم من شوهرم ک پیاز میخره کوچیک ترین هاشو جدا میکنه برای یه وعده غذای دخترم هر کدوم اندازه یه گ ...

من همیشه برنجش میکنم 

پس دیگه بلغورش فقط بکنم

اخه یبوستش شدیده 

همه این چیزام یبوست میاره برنج هویج سیب زمینی

من همیشه برنجش میکنم  پس دیگه بلغورش فقط بکنم اخه یبوستش شدیده  همه این چیزام یبوست میا ...

یه نصف کره ۵۰ گرمی بزن بهش برای رفع یبوست

حلیم روهمه بچه ها دوس دارن

تجربه ی منه اخه چون دخترم ۸ و نیم ماهه اس بشدت بد غذاس ولی حلیمو میخوره