2777
2789
عنوان

کولونوسکپی پزشک خانم میخوام😢

205 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز.امروز برای یه مشکلی به پزشک جراح عمومی مراجعه کردم.برام کولونوسکپی نوشته.

تو غرب تهران جایی رو میشناسید که خانم انجام بده؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه دکتره خوب بری ترس نداره اصلا

من ۱۱ سال پیش رفتم دکترش مرد بود دستیارش خانوم اصلا دکتره منو و بدنمو نمیدید پارچه بینش بود و درد هم اصلا نداشتم چون ژل بیحس کننده زد 

و چسبندگی روده هامو با دستگاه باز کرد

۱۱ سال پیش تو مطب من ۱۸۰ خرجم‌شد

اصفهانم هستم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزيزم مادرشوهر من چندوقت انجام داد و خداروشكر مشكلي ام نبود.

نترس انشاءالله چيزي نيست.

دكترشم مرد بود فك كنم اگر زن بود ادرسش رو ميدادم.

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
عزیزم اگه دکتره خوب بری ترس نداره اصلا من ۱۱ سال پیش رفتم دکترش مرد بود دستیارش خانوم اصلا دکتره من ...

مرسی که جواب دادی عزیزم.

واقعا میترسم.اگه خانم باشه راحت ترم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزيزم مادرشوهر من چندوقت انجام داد و خداروشكر مشكلي ام نبود. نترس انشاءالله چيزي نيست.  دكترش ...

ممنونم گلم😍

فکر کنم ساختمان پزشکان آتیه دکتر هنرکار انجام بده. زنگ بزن بپرس

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
مرسی که جواب دادی عزیزم. واقعا میترسم.اگه خانم باشه راحت ترم.

خواهش میکنم عزیزم

استرس ک طبیعیه داشته باشی ولی بخدا من اصلا درد نداشتم چون دکترم مهارت داشت

ان شالله شمام پیدا کنی دکترِ خوب و خانم و اذیت نشی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فکر کنم ساختمان پزشکان آتیه دکتر هنرکار انجام بده. زنگ بزن بپرس

ممنونم.شمارش رو داری؟

نترس الان كه خيلي راحت شده هزينه ش يكم زياده خصوصي برو دكتر زن نرو بابا

دکتر مرد باشه اصلا نمیتونم برم😓

خواهش میکنم عزیزم استرس ک طبیعیه داشته باشی ولی بخدا من اصلا درد نداشتم چون دکترم مهارت داشت ان شا ...

من غریبم اینجا.اگه همسرم بمونه خانم کنار بچه هام کسی همراهم نیست.تنها باشم مشکلی نیست؟

شما با بیهوشی انجام دادید؟

من غریبم اینجا.اگه همسرم بمونه خانم کنار بچه هام کسی همراهم نیست.تنها باشم مشکلی نیست؟ شما با بیهوش ...

من با خواهرم رفتم عزیزم ولی خوب داخل مطب تنها بودم 

نه بیهوش نبودم مطب خصوصی و دست و کار دکترم عالی بود هیچی نفهمیدم اگه خصوصی برید عالیه ولی هزینه اش یکم بالاس احتماالا