2777
2789
عنوان

شوهرای بی احساس

616 بازدید | 73 پست

اونایی که شوهراشون بی احساسن بیان بگن چیکار میکنن من که فقط حرص میخورم اگه بلو نیست ابراز احساسات کنه چرا پس بلده برا دخترمون اگه بلده چرا بمن حتی یه دوست دارم خالی نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از اول نگفته روش نمیشه

روشدن داره اخه ....اخه منم میگم اونم باید با من راحت باشه ...تو خونه مامانش بگو بخند میکنه خونه خودمون انگار زبون نداره دیگه بخدا میخوام از حرص بترکم

اون بلد نیست شما بگو،چند دفعه هم توجه نکنه بالاخره تاثیر خودش رو‌میزاره

با شوهرت اونجور که دوست داری باهت رفتار کنه رفتار کن، اونم درست میشه. هرکاری دوست داری باهت انجام بده تو باش انجام بده

با شوهرت اونجور که دوست داری باهت رفتار کنه رفتار کن، اونم درست میشه. هرکاری دوست داری باهت انجام بد ...

اخه اونجوری احساس میکنم خودمو پیشش کوچیک میکنم نمیددنم والا 

هی خواهر کجای کارب سه ساله دارم میگم ولی انگار به دیوار میگی

اخه همسرم خودم هم همین ریتمی بود انقدر گفتم دیگه از رو رفت،الان خیلی خوب شده ،گفتم شاید برای شما هم اثر داشته باشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين