2777
2789

نمیدونم چطور بگم قضاوت نکنید حس می کنم طراوت و جوانی ندارم ولی دهه هشتادیا انگار ترگل ورگل هستن

نگرانم بابت مجرد بودنم اصلا خاطرخواه ندارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

چقد زود گذشته خود دهه هشتادیا بزرگشون الان ۲۴ سالشونه 

چشم بهم بزنی واقعن گذشته 

بعد ادم تازه میفهمه قدر این روزایی که داشته رو نمیدونسته!

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست رو بذار در کوزه و آبش رو بخور عزیزم 

سن واقعی و درست ازدواج تازه از ۲۵ شروع میشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

دورو بریا که ۳۴ به بالا ازدواج کردن  با اینکه  دخترای ۱۱ ساله و ۱۳ ساله  شوهر و حتی بچه دارن 

به سن نیست اصلا .ازدواج درست مهمه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پزشک بخش مون 29 سالشه همین چند وقت پیش ازدواج کرد نگم از لوند بودن و شیک بودنش چقدر ملیح بود و جذاب 

وقتی حرف میزد انگار ملودی میخوند تازه ازدواج کرد همسرش هم 32 سالشه 

اما دیدم دهه هشتادی که بی انگیزه افسرده که اصلا به خودشون نمی‌رسند برعکس دهه شصتی دیدم جذاب و شاداب