2777
2789
عنوان

دلم برا نی نی یارا سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست
اونا مثه ما نیستن قطعا و حتما که اگه بودن انقدر راحت صدای مارو خفه نمیکردن  مطمئن باش جاشون گر ...

عزیزم چرا فک میکنی گرم و نرم تره؟
فقط کسایی جاشون گرم و نرم ه که واقعا وصل باشن و سرمایه ی حسابیم جمع کرده باشن برای تبدیل به ارز جهانی موقع بحرانای اصلی اماده باشن
اکثریت ممکلکت مثل من و شمان.حالا یه شیرفلکه ی یه سایت کوچیک دست کسی باشه بهش قدرت و امتیاز خاصی نمیده

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟
دلم اعتراض می خواد   نمی دونم چرا 🤔🤔😂😂😂

منم.ولی خب همه گرفتاریم دیگه:))
گرفتار احساسات خانوادگی
جوونا مخصوصا
وگرنه کسی چیزی برای از دست دادن نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم.ولی خب همه گرفتاریم دیگه:)) گرفتار احساسات خانوادگی جوونا مخصوصا وگرنه کسی چیزی برای از دست دادن ...

احساسات ندارم من

بیش از یه ماهه  حالم بده 

اصلا هم نمی دونم چرا ها  اصلا😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
احساسات ندارم من بیش از یه ماهه  حالم بده  اصلا هم نمی دونم چرا ها  اصلا😁😁😁

واقعا؟چی جلوتو گرفته پس؟بیا برو تو خیابون ماما جرات کنیم پشت سرت بیایم:)))
ترس جون و خونواده معمولا مانعه :))

بریزید اتبش بزنید اموال مردمو اتوبوس هارو بترکونید و ...😐

واقعا بعضی ها دور از جون ... عقل ندارن

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!
اونا مثه ما نیستن قطعا و حتما که اگه بودن انقدر راحت صدای مارو خفه نمیکردن  مطمئن باش جاشون گر ...

این سایت کلی کاربر اسکرین بگیرِ بدبختِ بی خاصیت داره

ی زمانی سایت بخاطر همین عقده ای ها فیل تر شد

نینی یار برای اینکه دوباره مشکلی پیش نیاد میترکونن تاپیک ها رو وگرنه ربطی به جای گرم و نرم نداره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
الهی باعث و بانیش درد بی درمون بگیره که اینجا هم از دستشون امنیت نداریم تا میایم دوکلمه حرف حساب بز ...

باعث و بانیش منم,خانم فحش نده,

من خودم. همه چیو گردن میگیربم,همه چی تقصیره منه

یا عماد من لا عماد له,,,,
واقعا؟چی جلوتو گرفته پس؟بیا برو تو خیابون ماما جرات کنیم پشت سرت بیایم:))) ترس جون و خونواده معمولا ...

میدونی  چی فکر میکنم

هر قدرم ک  خووووش باشی

درد  مردم رو ک میبینی

جیگرت آتیش میگیره

من خیلی مدته این حالو دارم

ولی از کار بی حاصل هم متنفرم

جایی جونمو میدم  ک یه اتفاق بیوفته  و یه تاثیری  داشته باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
این سایت کلی کاربر اسکرین بگیرِ بدبختِ بی خاصیت داره ی زمانی سایت بخاطر همین عقده ای ها فیل تر شد ...

همون بابا