2777
2789
عنوان

اونایی که بلد نیستن خوب جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 178 پست
لازم باشه کتکشونم میزنیم😒  زن و مرد فرقی ندارن، یکی اعصابش زود تحریک میشه یکی صبور و آرومه! آد ...

شما مشکل داری 

اصلا هم اینطور نیست

یک چیزایی هست به نام معیار عقلی

اونو شما نداری 

😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن هم زنای قدیم زن باید به فکر جیب شوهرش باشه. یه کم درک هم خوب چیزیه😏😉 ا

من الان پول داشته باشم باید بذارم رو پول پیش که ماه دیگه باید خونمونو تمدید کنیم تو این گرونی و دوبرابر شدن قیمت خونه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من یه قطره اشک گوشه داخلی چشمم جمع میشه... در حالیکه به شکوفه های گیلاس زل زدم آروم زمزمه میکنم منو ...

وای با جدیت خوندم جواب بدم ترکیدم 

😂😂😂😂😂

تو هم مریضی 😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
شما مشکل داری  اصلا هم اینطور نیست یک چیزایی هست به نام معیار عقلی اونو شما نداری  ...

هرچی ازدهنت درمیاد میگی و آخرشم ایموجی چشمک میذاری!!!!!

شما رو با معیارات تنها میذارم، ریپلای نکن دیگه منو

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
اعتماد دارم اما خوب انقد نی نی سایت خیانت دیدم دیگه حسابی هوشیار شدم

نداری الکی میگی

نی نی سایت که هممون میدونیم مسخره بازیه

به همجنس خودت دروغ نگو

😉 باور نکن الکیه این خیانتا اعتماد کن

من اخلاقم گند نیست بیشتر وقتا گوش میدم یا اینکه سکوت میکنم.... ولی دیگه واقعا شورشو در آورده علنا وج ...

بعد میگین چرا باهامون بد شدن

همین رفتارا رو میکنید دیگه 

😉

ماهم سالی سه چهار بار باید بریم سفر به خونواده هامون سر بزنیم ولی سفر دیگه ای غیراز 3،4بار شمال نرفت ...

مردم قدر نمیدونن همونم بعضیا نمیرن 

خجالتم نمیشکن بدبخت شوهرت واسش یک چیز میشستی خب اون مادرشوهر اشتباه گفت تو چی شوهر بدبختت چی  ...

خانم عزیز من دارم پستایی که پاسخ میدین رو میخونم.. این چه طرز برخورده؟؟واقعا که میخوای انتقاد هم کنی درست انتقاد کن... اینجا میخوایم بحث کنیم به گفته خودتون..  شما حق توهین به کسی رو ندارین... 

ببینم 5 سال توی زندگی مشترک شما رو نادیده بگیرن چکار میکنین؟؟  شما وقتی ازدواج میکنی یک زوجین ءس دلیل این فرق گذاشتن نمی‌فهمم که توی یک جمع نشسته باشی و با همچنین حرفی کوچیکت کنن بهت توهین کنن؟؟ 

اقا یسوال اگ شوهر نداشتیم  چیکارکنیم اجازه بدیم یانهه؟

الان فکر کردی من دارم 😐 داریم کار میکنیم رو جواب دادن