2777
2789
عنوان

اونایی که بلد نیستن خوب جواب بدن

1251 بازدید | 178 پست

دیدین چقدر ادم دلش میخواد یجوری جواب بده که هم درست باشه هم دندون شکن

بیاید یک بحث میندازیم وسط تمرین کنیم یاد بگیریم

خواهشا فقط جنبه داشته باشید و اینکه اگر بحث نشد یجوری مخالف میکنیم که بحث بشه ( دعوا نشه گفت و گو و بحث) 

بحث : اجازه دادن به همسر برای مسافرت مجردی

یکذره هم شاید بخندیم 🙄

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب من تا سر شوهرم داد نزنم نمیفهمه 😂😂😂😂

واقعا که بعضی خانوما هستن به خودشون جرات میدن سر مردا داد بزنن 

خواهشا نگید پشت مردایی بالاخره که چی داد میزنن برو اخلاقتو درست کن

😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بگو سفر کردی که از یادت برم دیدی نمیشه

آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
اقا من موافقم بره اما نمی ره😂😂

اینم از بعضیا چه قدر شما غیرت دارید تنها بره مسافرت زن گرفتی که چی پس 

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا موافقن 

😉

واقعا که بعضی خانوما هستن به خودشون جرات میدن سر مردا داد بزنن  خواهشا نگید پشت مردایی بالاخره ...

مردی ک بااروم حرف زدن درک نکنه باید سرش داد زد گازش گرفت سیاهو کبودش کرد 😂😂😂مثلا من ازون زنای سلیتم

واقعا که بعضی خانوما هستن به خودشون جرات میدن سر مردا داد بزنن  خواهشا نگید پشت مردایی بالاخره ...

اخه ی سوال و مث بچه ها چند بار میپرسه دفعه سوم ک میپرسه داد میزنم دیگ نمیپرسه😂😂😂😂

والا چه گیری کردماکردما

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍