2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی و بارداری

66335 بازدید | 138 پست

سلام.پارسال از یه خانومی تخمک اهدایی گرفتم که بعد از انتقال 5 جنین متاسفانه جوابشون منفی شد.امسال دوباره رفتم مطب برای آماده شدن برای انتقال 7 جنین فریز شده که منشی گفت از همون خانوم اهدا کننده دو نفر بعد از من حامله شدن.بعدشم اسپرمهارو ا شوشو گرفتن که یکم ضعیفند...مورفولوژیس حدودا 15-20 درصده.ولی منشی میگفت که اسپرم ها شستشو میشند و بهترینهاش برای لقاح انتخاب میشند.

کسی همچین تجربه ایی داره؟واسه موفق شدن این دفعه انتقال جنین هام چکار باید بکنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.ممنون از همه تون.امیدوارم همه مون بزودی به آرزوی شیرین مادر شدن برسیم.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

خیلی ها دارن تخمک اهدایی استفاده میکنن. خیلی ها برای درمان ناباروری میان یزد. چون تو ناباروری خیلی قویه. هزینه هاش هم کمتره. من تو یزد رادینا سلامت رو میشناسم که تو کار درمان ناباروریه و برای کسایی که تخمک اهدایی میخوان، کاراشونو انجام میده:
https://raadinahealth.com/1398/06/17/تخمک-اهدایی/

😖ای خدا چقد سخته اینطوری 

دخترعمه منم همسرش اسپرم نداره تعدادشون فوق العاده پایینه اون بیچارم میره هر سری میزارن تو رحمش و ۱۵روز استراحت مطلق و لگن میگیرنش😖تاحالا مادرنشده 

برا اونم دعا کنین

ایشالله اینبار بیاینو خبر مادرشدنتون رو بهمون بدین

الهی آمین❤❤❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با تخمک اهدایی حامله ام .سه روز اول یکم استراحت کردم بقیه روزا کار سنگین نکردم ولی گردش تفریح خریدم رفتم.توکلت به خدا باشه.نشاسته ومربای به جوانه گندم هم بعد انتقال خوردم

بعد انتقال هر روز صبح اب و نشاسته بخور و موادی که پروتئین دارن مثل تخم مرغ تقریبا استراحت نسبی داشته باش حتی یه کیلو چیز بلند نکن گرمیجات مثل زعفرون هل دارچین و ... نخور شیاف پروژستروناتم از واژن بزار من الان روز 12ام انتقالم دعا کن منم نتیجه بگیرم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
مورفولوژی ۱۵ تا ۲۰ که خوبه من همسرم مورفولوژیش ۷ بود و طبیعی باردار شدم

آره خیلی خوبه شوهر من ۴ درصد دکتر گفت خوبه

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
😖ای خدا چقد سخته اینطوری  دخترعمه منم همسرش اسپرم نداره تعدادشون فوق العاده پایینه اون بیچارم ...

دختر عمتون بیچاره نیست فقط بچه نداره لطفا لطفا لطفا تو انتخاب واژه ها بیشتر دقت کنیم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
دختر عمتون بیچاره نیست فقط بچه نداره لطفا لطفا لطفا تو انتخاب واژه ها بیشتر دقت کنیم

گلم وقتی دیگ چاره ای نمونده و دکتر کاملا جوابش کرده ما فقط براش دعا میکنیم 

لطفا اگ نظرتون مخالف بندس ریپلای نکنین انچنان

علاقه ای ندارم به بحث و ادامش

روز بخیر

خدا رو شکر تو حامله ایی... انشاا... نی نیت سالم و بموقعش بیاد بغلت...تو که نمیدونی...6 ساله ازدواج کردمو هر جا میریم همه میپرسن چی شد؟بچه نمیارین؟داره دیر میشه ها؟

آخه لامصب خودمونم خیلی دوس داریم که بیاریم...ولی....خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا  

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.
بچه ها یه سوال اینکه تخمک اهدایی بگیریم احتمال اینکه بچه به اهدا کننده شبیه شه هست؟؟؟؟  بعد تو ...

بله ژنتکیشو از تخمک میگیره ممکن شبیه کسی بشه که تخمک داده

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
گلم وقتی دیگ چاره ای نمونده و دکتر کاملا جوابش کرده ما فقط براش دعا میکنیم  لطفا اگ نظرتون مخا ...

همین شماها هستین که غم اون رو بزرگتر می کنین اکثر کسایی که بچه ندارن بخاطر نگاه های افرادی مثل شما عذاب می کشن خدا کمکش کنه و انشالله بچه دار بشه ولی اگر هم نشد چرا باید بیچاره خطابش کنی؟ فقط چون خواست خدا این نبوده که بچه دار بشه ؟؟؟؟؟؟