خدا منو ببخشه وقتی خبر حاملگی میشنوم حالم بد میشه. دست خودم نیست. مخصوصا این چند ماهه که منتظرم و هر بار که پریود میشم دنیا رو سرم خراب میشه. زندگیم خیلی کسالت بار شده. بدون بچه خیلی حس پوچی دارم. دلم برای نی نی هایی که از دست دادم تنگ شده. بعد از هر سقطی بهم میگفتن خدا بهترشو بهت میده ولی من فقط حالم بدتر میشه و دیگه هیییچ امیدی ندارم😢😢
خدایا میشه دخترم و پسرمرو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
عزیزم تو این اوضاع مملکت خدا پیشونیتو بوسیده بخدا نا شکری نمیکنم ولی دلم برای طفل معصومایی که میان به این دنیای بی در و پیکر میسوزه ناراحت نباش حکمت خدا رو قبول کن و شاکر باش و از زندگی دونفرت لذت ببر
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم خدابزرگه منم مث توآم تو این هفته شوهرم آز داد کم تحرکی داره خودمم پلی کیستیک شدیدم پارسال حامله بودم چهارماهه سقط شد الان ۸ماهه تو اقدامم و نمیشم ک نمیشم