2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه😢😢😢

520 بازدید | 29 پست

خدا منو ببخشه وقتی خبر حاملگی میشنوم حالم بد میشه. دست خودم نیست. مخصوصا این چند ماهه که منتظرم و هر بار که پریود میشم دنیا رو سرم خراب میشه. زندگیم خیلی کسالت بار شده. بدون بچه خیلی حس پوچی دارم. دلم برای نی نی هایی که از دست دادم تنگ شده. بعد از هر سقطی بهم میگفتن خدا بهترشو بهت میده ولی من فقط حالم بدتر میشه و دیگه هیییچ امیدی ندارم😢😢 

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹

ملت تاپیکاشون میترکه تو دلت

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله خدا جایِ نینیِ ازدست داده را با یه نینیِ دیگه پُرمیکنه غصه نخور 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم تو این اوضاع مملکت خدا پیشونیتو بوسیده بخدا نا شکری نمیکنم ولی دلم برای طفل معصومایی که میان به این دنیای بی در و پیکر میسوزه ناراحت نباش حکمت خدا رو قبول کن و شاکر باش و از زندگی دونفرت لذت ببر

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
زندگی رو به شوهرم تلخ کردم هر روز ناراحت و تو خودم هستم. 

غصه نخور شاید خیری توش بوده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم تو این اوضاع مملکت خدا پیشونیتو بوسیده بخدا نا شکری نمیکنم ولی دلم برای طفل معصومایی که میان ب ...

این حرفش اسونه. وقتی کنایه های اطرافیان شروع بشه و کم کم زنگ بزنن دکتر بهت معرفی کنن و هر جا بری برات نذر و دعا کنن خیلی سخت میشه

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹