2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 29 پست

میترسم تا اخر عمرم درگیر دوا و دکتر باشم. زندگی بدون بچه برام قابل تصور نیست. ما خیلی تو خونه تنهاییم. هر روز این تنهایی و افسردگی رو تو خونمون حس میکنم

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز خبر بارداری دو نفرو شنیدم همش بغض دارم. من ۶ ساله منتظرم.

حق داری بخدا منم مثل توام . بااینکه یه بار سقط کردم و تاحالا اقدام نکردم هردفعه زن حامله یا بچه کوچیک میبینم خیلی دلم میگیره . هرجا میرم حوصلم سرمیره میخام پاشم فرار کنم من از این ماه میخام اقدام کنم دوباره ولی میگم اگه بازم سقط بشه من بخدا دیگه تحمل نمیکنم. خیلی سخته😢😢😢😢

این حرفش اسونه. وقتی کنایه های اطرافیان شروع بشه و کم کم زنگ بزنن دکتر بهت معرفی کنن و هر جا بری برا ...

فقط برای خودت زندگی کن حرف مردمو بریز دور  

حالا همین مردم وقتی بچه دار شدی میگن کی دومی رو میاری وقتی دومی رو اوردی میگن یه کم بهش برس بهش توجه کن لاغر شده ها غذاش نمیدی مگه رو تربیتش کار کن ال کن بل کن هزار تا حرف پشتش میاد قدر شوهرتو تا جوونین بدون قدر خودتو بدون بچه هم میاد نگران نباش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

همیشه سعی میکنم شاد باشم و اهمیت ندم ولی بعضی وقتا دست خودم نیست و رو دلم سنگینی میکنه با هیچکس هم درد دل نمیکنم. اینجا هم زیاد تاپیک نمیزنم و اهل مشارکت نیستم ولی امشب خیلی حالم بد بود ممنون که به حرفام گوش کردین😍

عزیزم خدابزرگه منم مث توآم تو این هفته شوهرم آز داد کم تحرکی داره خودمم پلی کیستیک شدیدم پارسال حامل ...

شوهر منم قراره فردا بره دکتر . امیدوارم اخرین بار باشه

عزیزم علت سقطاتو میدونی ازمایش سقط دادی؟؟؟؟

ازمایش دادم خیلی زباد پیش بهترین دکترا هم میرم. فقط میگن شاید غلظت خون داری. البته تو باردای اخرم امپول میزدم ولی احتمالا باید دوزش بیشتر باشه. 

ازمایش دادم خیلی زباد پیش بهترین دکترا هم میرم. فقط میگن شاید غلظت خون داری. البته تو باردای اخرم ام ...

از ته دلم دعا میکنم من و شما وهمه اونایی که بچه میخوان خدا ایندفعه امیدمونو ناامید نکنه و دل هممونو شاد کنه به بزرگی و کرم خودش

از ته دلم دعا میکنم من و شما وهمه اونایی که بچه میخوان خدا ایندفعه امیدمونو ناامید نکنه و دل هممونو ...

عزیز دلم من پلی کیستیک هستم تنبلی تخمدان دارم بیماری زمینه ای که شانس بچه سالم رو میاره پایین دارم که هنوز تو آزمایش ژنتیک مشخص میشه ولی عزیزم ازت خواهش می کنم استرس رو بذار کنار من هیچ کدوم از داروها و دکترا نتوتستن برام کاری بکنن و هر بار ناامید تر از قبل ولی تو ماهی که اصلا انتظارشو نداشتم منتظر جواب ازمایش شوهرم بودم که برای اقدامات ناباروری بریم باردار شدم....فقط استرس نداشته باش همین بسپار به خودش ...خدا خیلی مهربونه

دردم از یارست و درمان نیز هم